Ga naar inhoud

Gallifrey

Lid
  • Items

    26
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Gallifrey

  1. Ik ben er zelf achter gekomen. Ga naar <gebruikersnaam>\AppData\local\Microsoft en DELETE daar de hele map feeds. Probleem opgelost. Leuk om te weten voor de volgende met dit probleem.
  2. Inmiddels staat het zo. Maar nog steeds geen verschil. Zelfde resultaat als wanneer er niets aangevinkt staat. Wat ik nog niet heb vermeld is dat dit probleem op een andere account, die dus van dezelfde geïnstalleerde Windows Live Essentials 2011 gebruik maakt, NIET optreedt. Daar gaat alles goed. Het moet dus een of andere lokale setting zijn. Maar welke? Misschien iets onder AppData --> Local ???
  3. Gedaan. Maar helaas zonder het gewenste resultaat. De foutmelding bij het starten van Live Mail is er nog steeds.
  4. Heeft er iemand enig idee hoe ik van onderstaand foutbericht af kom? Iedere keer bij het opstarten van Windows Live Mail verschijnt dit bericht. Ik kan het dan wel wegklikken en gewoon verder gaan, maar het blijft irritant. Ik heb totaal geen feeds aanstaan, en bij Internet-opties in Internet Explorer is alles uitgevinkt bij Feeds & Webslices. Een tijd terug had ik dit probleem ook op mijn desktop, en toen vond ik een bericht waarin iemand de tip gaf om een bepaald bestand te verwijderen. Dit loste toen het probleem op, maar helaas kan google dat bericht niet meer terug vinden. Dus misschien heeft iemand hier een oplossing?
  5. Excuus voor de late reaktie, maar ik zie dit bericht nu pas. xD Onlangs kwam exakt hetzelfde probleem terug op mijn laptop, en wederom precies NA het installeren van IE9. Het moge duidelijk zijn dat IE9 de kalender-gadget van Microsoft om zeep helpt. Ik zal dit draadje markeren als opgelost, omdat de enige oplossing die ik heb kunnen vinden al in de openingspost staat. Namelijk zorgen dat je de beschikking krijgt over Windows 7. Met behulp van een Ubuntu Live-USB stick kun je overal bij in Windows, en kun je de inhoud van \Program Files\Windows Sidebar\Gadgets\Calendar.gadget wissen. Daarna zet je de inhoud van de gelijknamige map over die afkomstig is van Windows 7, even herstarten, en het probleem is opgelost. 't Is omslachtig, maar 't werkt wel.
  6. Niemand een antwoord? Daar was ik al bang voor. Een rondje langs diverse internet-fora heeft me geleerd dat ik niet de enige ben met dit probleem. En dat het met vrij grote waarschijnlijkheid gerelateerd is aan IE9. Niet dat iemand hier iets aan heeft natuurlijk. Ik ook niet meer, want ik ga nu over tot een volledige herinstallatie, maar dan zónder IE9. Is er dan misschien iemand op dit forum die a) Vista Ultimate heeft en IE9 heeft geïnstalleerd en c) Avast 6 gebruikt en d) bereid is om mij hier te laten weten of bij hem of haar het probleem ook optreedt?
  7. Vandaag heb ik een her-installatie (eerst kompleet verwijderen, daarna opnieuw installeren) uitgevoerd van Avast Antivirus (versie 6.0.1). Meteen na de uninstall zag het standaard sidebar-gadget "calender" er al mismaakt uit, maar ik dacht... dat komt wel goed na een reboot. Niet dus. Onderstaand is te zien hoe het gadget er nu uitziet als ik het plaats in de sidebar. (groene pijl) En hieronder wanneer ik het van de sidebar wegsleep. Mijn "eigen" gadgets zijn allemaal goed, en op één na werken ook de ingebouwde Microsoft-gadgets naar behoren. Die ene die helemaal niets doet is de "aandelen"-gadget. Alleen het kruisje (X) en het sleepsymbool zijn te zien. Verder niets. En hieronder wanneer ik het weer terugsleep de sidebar in. Na een reboot komt het vervolgens weer terug zoals in plaatje 1. Toen enige tijd geleden Avast werd geupdate naar versie 6, kwam onder Vista de calender-gadget ook al mismaakt uit de strijd. Ik kon het toen nog oplossen door takeown te nemen van \Program Files\Windows Sidebar\Gadgets\Calender.gadget, en daar alles te verwijderen en te vervangen door de bestanden van Calender.gadget uit Windows 7 (ik heb een dual-boot). Het probleem was toen opgelost, maar helaas werkt deze truuk dit keer niet. Ook het verwijderen van settings.ini in username\AppData\local\Microsoft\windows sidebar\ leverde niets op. Ik heb nog enkele andere "tips" van internet geplukt, maar allemaal zonder resultaat. Dus als jullie nu met oplossingen komen aandragen, zal ik waarschijnlijk in de meeste gevallen meteen kunnen zeggen "done that, didn't work". xD Niettemin hoop ik dat er hier iemand is die onmiddellijk ziet wat ik niet zie, namelijk wat er mis is, en hoe het eenvoudig is op te lossen. Anders zie ik een herinstallatie van Vista opdoemen. Alweer. Geen zin in. Kost me een paar dagen. En dat voor slechts 1 gadget.
  8. Dit is niet het probleem. Ik heb nu 5 herstelpunten staan. Alleen de laatste (van het verwijderen van een klein programma) is erbij gekomen. De bestanden vermeld in mijn openingsbericht zijn large-file games (originele versies, dus pre-install), en videobestanden. Overigens ben ik niets kwijt, behalve dan, dat wat ik aan GB's heb verwijderd, niet is teruggekeerd in de vorm van vrije schijfruimte. Niet volledig tenminste. Dit heeft maar 164MB winst opgeleverd. Maar het heeft wel m'n register schoon kunnen vegen en overbodige items uit mijn opstart gehaald. Een programma met veel mogelijkheden en makkelijk in gebruik. Dus dat laat ik staan. Ik moest GParted eerst bootable maken vanaf een USB-stick. Het programma heeft de volgende resultaten opgeleverd: Toch klopt er volgens mij op de C-schijf iets niet. Ook CHKDSK geeft dit aan:
  9. Een bijzonder lastig probleem waar ik een hele dag tevergeefs aan gesleuteld heb. Ik kom er zelf niet meer uit. Helaas. Wat is het probleem? Ik heb ongeveer 11GB van een partitie op mijn harde schijf verwijderd, maar er is maar 6GB toegevoegd aan de beschikbare vrije ruimte. Waar is die 5GB gebleven? :s Hoe zou het kunnen zijn ontstaan? Ik heb een dual boot-systeem met 2 harde schijven. Vista op de E-schijf, en XP op de C-schijf. Vanuit Vista heb ik via "verkleinen" een partitie van 22 GB afgesplitst van de C-schijf. Voor XP en alle gegevens bleef 210 GB over. Na de verkleining heb ik eerst 13GB overgebracht van de grote partitie naar de nieuwe partitie. Vóór de splitsing was er op C: 96GB vrij, na de splitsing en het overzetten was dit respectievelijk 87.5 en 8.5GB. Samen dus gewoon 96GB. Toen dus nog niets aan de hand. Maar een dag later werden opnieuw gegevens verplaatst. Onder meer naar DVD en ook naar de nieuwe partitie. Het begon er toen mee dat 1.1GB weggeschreven was, maar niet bij de vrije ruimte kwam. Die bleef gewoon gelijk. Daarna werden 2 DVD's (bijna 9GB) volgezet en werden de oude gegevens verwijderd. Dit leverde maar 5GB winst op. Dus weer 4GB spoorloos. Twee ongebruikte programma's van samen 140MB werden verwijderd, en maar 60MB kwam bij de vrije ruimte. Hier moet dus iets goed fout zitten, lijkt me. Wat heb ik al geprobeerd? Ik heb natuurlijk het volume op fouten laten controleren. Ook heb ik chkdsk uitgevoerd (met /F en /R). Ik heb zowel via XP als via Vista een defragmentatie uit laten voeren. Ik heb de grootte van alle bestanden (inclusief pagefile) bij elkaar opgeteld. En inderdaad bleek er een "gat" van ongeveer 5GB te zijn. Windows beweert dat er 117GB in gebruik is, terwijl alle bestanden samen (ook verborgen en verborgen systeembestanden) op 112GB uitkomen. :s En natuurlijk heel wat gegoogled. Maar niets gevonden. Er zijn problemen met het bestandssysteem? Ik heb dus het vermoeden dat er bij de afsplitsing van de nieuwe partitie iets verkeerd is gegaan. Alles funktioneert prima, maar de weergegeven vrije schijfruimte op C: stemt niet meer overeen met de werkelijkheid. Als iemand een idee heeft wat hier speelt dan verneem ik dat heel graag. En als iemand een eenvoudige oplossing weet dan dank ik de Heer op mijn blote knieën. En anders zit er waarschijnlijk weinig anders op dan de partitie van 210GB te formatteren en XP én alle programma's opnieuw te installeren. Dat kost me dagen:bawling:, dus als iemand dit kan voorkomen, graag.
  10. Prima. Bedankt voor deze informatie. Hier kan ik mee verder. Het verbaast me overigens wel dat sommige medewerkers van een computerzaak kennelijk weinig verstand van zaken hebben. Ik had via een briefje al de benodigde technische informatie overhandigd... en ik kreeg dus het Corsair geheugen. Met de mededeling: "Dit zou moeten werken." Niet dus! Ik zal er nu op toezien dat ik echt de juiste in handen krijg. Mijn vraag is hiermee beantwoord, en dus beschouw ik het probleem als opgelost.
  11. OK. Dus als ik het goed begrepen heb is het Corsair geheugen volstrekt ongeschikt voor mijn systeem, omdat het niet de juiste specificaties heeft. Ik heb dus een dual-boot systeem met XP en Vista Home Premium, 32 bits. Als ik nu 240 pin DIMM, DDR2 zou bijvoegen van type 5300, en maximaal 667MHz, zou dat dan zonder problemen worden geaccepteerd? Of is het nog beter om alleen maar een geheugen van 533MHz bij te voegen, omdat het geheugen in sleuf 1 deze waarde ook heeft? Klopt dit? Want uit uw reaktie maak ik op dat het geheugen zich zal instellen op de laagste waarde in MHz. Het is namelijk de bedoeling om (zonder problemen graag!) mijn systeemgeheugen te verdubbelen van 1GB naar 2GB.
  12. Ik zal eerst de benodigde technische gegevens verstrekken. Ik heb een Packard Bell Imedia 2360. Volgens deze gegevens zitten er op het RIO-moederbord twee sleuven voor systeemgeheugen, en wordt maximaal 4 GB ondersteund. Eén van de sleuven is bezet door een geheugen met de volgende specifikaties: 1024MB UNB DDR2 533MHz CL4 De andere sleuf is leeg. Ik wilde dus mijn systeemgeheugen uitbreiden naar 2GB, en had hiertoe het volgende geheugen aangeschaft: Corsair CM2X1024-6400 1024MB 800MHz 5-5-5-18 Het bijplaatsen liep echter uit op een drama. De computer produceerde na het aanzetten alleen maar een onophoudende reeks pieptonen en het scherm bleef zwart. Toen verwijderde ik het extra geheugen en draaide alles weer normaal. Ik plaatste hem terug, en wéér alleen maar pieptonen. Daarna verving ik het oorspronkelijke geheugen door het nieuwe. De computer startte nu wel op, maar produceerde kort daarna de mededeling dat "om schade aan mijn computer te voorkomen, windows moest afsluiten". Toen heb ik dus het oorspronkelijke geheugen teruggezet, en aanvankelijk werkte helemaal niets meer! De PC weigerde op te starten van de harde schijf. Gelukkig is dit na wat gepruts vanzelf (?) goedgekomen, en werkt nu zowel XP als Vista weer normaal. (De eerste melding die ik kreeg was dat mijn systeem "hersteld was van een ernstige fout".) Wat ik nu graag zou willen vernemen van iemand met meer kennis op dit gebied is dit: Heb ik soms het verkeerde geheugen geplaatst? Met andere woorden: Werkt het voornoemde Corsair geheugen helemaal niet op mijn systeem? En als dit zo is... welke in de handel zijnde merken/types zouden dan wel moeten werken? Moet een instelling worden aangepast voordat geheugen wordt bijgeplaatst? Volgens mijn gegevens hoeft dit niet. Windows zou zelf het nieuwe geheugen moeten kunnen detecteren en in gebruik nemen. Of zou het Corsair-geheugen defekt kunnen zijn? Of speelt er mogelijk iets anders een rol?
  13. Als alles goed is verlopen, dan zal SP2 terug te vinden zijn in de update-lijst:
  14. Inderdaad zorgen dat wat er nu van SP2 geïnstalleerd is, éérst wordt verwijderd. Configuratiescherm > Beveiliging > geïnstalleerde updates weergeven Als het goed is, is hier te zien wat er geïnstalleerd is dat met SP2 te maken heeft. Uw huidige SP2 moet in elk geval eerst verwijderd worden. Als de taal van uw computer nú Nederlands is, prima, mooi zo laten. En anders dus wel zorgen dat de PC eerst weer in het Nederlands gaat communiceren (mbv. Vistalizator). En dan dus inderdaad de zelfstandige module downloaden. Zodra de download klaar is (bij mij duurde dat ongeveer 25 minuten), uitvoeren door hem aan te klikken. De zelfstandige module is All Language, en dus ook Nederlands. Als uw PC in het Nederlands communiceert voordat U deze module installeert, dan heeft U Vistalizator verder gewoon niet meer nodig. Ik neem aan dat karel doelt op de automatische update, waarvoor kennelijk wél een apart taalpakket nodig is. Maar in de zelfstandige module zit alles al verwerkt. Hij is alleen 5 keer zo groot, maar wat geeft dat? Als het maar werkt. Ik ben tenminste tot nog toe niets tegengekomen in een andere taal. Succes gewenst.
  15. @ karel en vooral Rene Met interesse de voortgang in dit draadje gevolgd! Ik heb nog een tip wat SP2 betreft. Het werkte bij mij tenminste prima. Ik kreeg destijds noch SP1 noch SP2 aangeboden via automatische updates (had te maken met een overbodige registerkey: vLite). Ik had SP1 al geïnstalleerd als zelfstandige module voordat ik met Vistalizator het Engels heb vervangen door het Nederlands. (Net als bij Rene was SP1 dus al aanwezig.) Daarna heb ik SP2 geïnstalleerd, en ik heb dus gewoon de zelfstandige module klik hier gebruikt. Gewoon eerst deze module downloaden, en hem dan uitvoeren. Kost je ongeveer een uur, maar dan heb je in elk geval geen gedoe met taalkwesties. En dat 'ie veel groter is dan de automatische download, ach... ruimte genoeg toch op de harde schijf?
  16. @ karel Even een vraagje dat gerelateerd is aan het wijzigen van de taal van Vista. Ik had nog tot voor kort Vista Home Premium in het Engels. Nu werkt alles dus in het Nederlands, en daar ben ik zeer tevreden mee. Binnenkort echter ben ik van plan om Service Pack 2 te gaan installeren. Ik ga dan deze (klik hier) gebruiken. Deze module zou dus ook het Nederlands moeten aankunnen. Nu is mijn vraag, kan ik problemen verwachten omdat ik eerder de taal van Engels naar Nederlands heb omgezet, of zou het installeren van SP2 in dat opzicht geen problemen mogen veroorzaken?
  17. Fantastisch! Ik werkte tot nu toe met een Engelstalige versie van Vista Home Premium. Ook mijn browsers Safari en IE8 werden automatisch op Engels ingesteld. En dankzij deze zeer duidelijke handleiding draait alles nu in het Nederlands. Bedankt voor de informatie!
  18. Inmiddels 12 keer achtereen zonder probleem vanuit een volledige power-off Vista gestart. Dat was me nooit eerder 3 keer achtereen gelukt. Ook een reboot of een switch van XP naar Vista gaat goed. Geen idee wat de doorslag heeft gegeven. Maar hetgeen blauw is gekleurd in bericht #10 is precies wat ik heb nagevolgd. Ik laat de driver-updates voortaan maar aan Windows over, in plaats van het zelf te doen. Problem solved. Bedankt voor alle pogingen tot hulp.
  19. Ik neem aan dat 766 MB bedoeld wordt... maar dan nog. Vista zelf draait prima. Als ik het metertje in de side-bar mag geloven, dan zit ik meestal rond de 70 procent. (De kleine meter die RAM aangeeft.) Ik kan tegelijk op de achtergrond via Vuze een download binnenhalen, een videoconversie uitvoeren, via BS-player naar muziek luisteren, en via Safari 4 het internet bezoeken. Allemaal zonder problemen. Ik kan me dus niet voorstellen dat mijn beschikbare RAM (officieel 1GB, maar dus 766 MB effektief), een negatieve invloed heeft. De snelheden die mijn geïnstalleerde programma's halen zijn gelijk aan wat ik onder XP gewend ben. Het enige wat voortdurend mis ging (ik gebruik de verleden tijd), is dat bij het starten van Vista ineens een schermresolutie van 1024x768 werd aangeboden. En de enige mogelijkheid om dit ongedaan te maken was vervolgens net zolang rebooten tot ik weer naar 1280x1024 zat te kijken. Vreemde zaak. Maar mijn gevoel zegt me dan dat het geen hardware-probleem is. Een foute driver? Verkeerde instelling? Ik weet het nog steeds niet. Inmiddels (zie mijn vorige post) gaat het al 3 keer achter elkaar goed. Als ik de 12 bereik (naar verwachting morgen), dan verklaar ik het probleem voor opgelost.
  20. Te laat! Ik had de vermelde driver al opnieuw geïnstalleerd. En nu krijg ik met geen mogelijkheid de gedownloade ATI-driver of het Catalyst Control Center geïnstalleerd. Die opties worden door de install-manager niet aangeboden! Geeft niet. Meteen na het opstarten installeerde Vista zelf een driver. Ik heb deze daarna laten updaten. Vooralsnog funktioneert alles goed. Onderstaand een quote van een Amerikaans forum: <> Thank you all for your help, the problem is now resolved. Interestingly, downloading and running the package that comes with the display drivers I got from the ATI site didn't update the plug and play driver. It was still an in-built VGA one that my system automatically put in after I restarted from deleting the ATI driver. Perhaps the installer ATI uses is buggy? Windows Updater detected an ATI display driver on the internet and did the updating, solving the problems. Driver version as listed in device manager is now 8.501.0.0 <> Ik heb dit dus exakt nagedaan. En nu maar afwachten de komende dagen. Nog even dit, ik heb dxdiag uitgevoerd. Onderstaand relevante informatie: ------------------ System Information ------------------ Time of this report: 6/3/2009, 21:23:41 Operating System: Windows Vista™ Home Premium (6.0, Build 6000) (6000.vista_gdr.090302-1506) Language: Dutch (Regional Setting: Dutch) System Manufacturer: Packard Bell BV System Model: 00000000000000000000000 BIOS: )Phoenix - Award WorkstationBIOS v6.00PG Processor: Intel® Celeron® D CPU 3.20GHz, ~3.2GHz Memory: 766MB RAM Page File: 833MB used, 961MB available Windows Dir: E:\Windows DirectX Version: DirectX 10 Dx Setup Parameters: Not found Dx_Diag Version: 6.00.6000.16386 32bit Unicode ------------ Dx_Diag Notes ------------ Display Tab 1: No problems found. Sound Tab 1: No problems found. Sound Tab 2: No problems found. Input Tab: No problems found. -------------------- DirectX Debug Levels -------------------- Direct3D: 0/4 (retail) DirectDraw: 0/4 (retail) DirectInput: 0/5 (retail) DirectMusic: 0/5 (retail) DirectPlay: 0/9 (retail) DirectSound: 0/5 (retail) DirectShow: 0/6 (retail) --------------- Display Devices --------------- Card name: ATI RADEON XPRESS 200 Series Manufacturer: ATI Technologies Inc. Chip type: ATI Radeon Xpress Series (0x5A61) DAC type: Internal DAC(400MHz) Device Key: Enum\PCI\VEN_1002&DEV_5A61&SUBSYS_E0171631&REV_00 Display Memory: 382 MB Dedicated Memory: 255 MB Shared Memory: 127 MB Current Mode: 1280 x 1024 (32 bit) (60Hz) Monitor: Generic PnP Monitor Driver Name: atiumdag.dll,atiumdva.dat,atitmmxx.dll Driver Version: 7.14.0010.0590 (English) DDI Version: 9Ex Driver Attributes: Final Retail Driver Date/Size: 6/3/2008 03:19:52, 3401216 bytes WHQL Logo'd: Yes WHQL Date Stamp: Device Identifier: {D7B71EE2-1921-11CF-CF77-1DC0A1C2CA35} Vendor ID: 0x1002 Device ID: 0x5A61 SubSys ID: 0xE0171631 Revision ID: 0x0000 Revision ID: 0x0000 Video Accel: ModeMPEG2_A ModeMPEG2_C DDraw Status: Enabled D3D Status: Enabled AGP Status: Enabled En dan de info afkomstig via Device Manager>display adapter>properties: Driver version: 8.501.0.0 Misschien dat iemand iets zinnigs uit al die informatie kan afleiden... maar mij lijken de 2 verschillende driver versions zeer vreemd.
  21. Ga ik ook doen. Maar voordat ik hieraan begin even een vraag: Als ik zoek naar chipset-drivers,ATI Radeon Xpress 200,Vista dan kom op deze site uit: Chipset - ATI Radeon Xpress 200 Chipset drivers - 6998490000 - Downloads - iMedia - platform_honeymoon_imedia - Desktop Vorige keer heb ik deze download gebruikt, maar toch staat er Windows XP bij! Laat even weten of ik deze desondanks toch kan gebruiken... of dat ik verkeerd zit te zoeken. Want anders helpt opnieuw installeren ook niet... vrees ik.
  22. Helaas... helaas... Ik word hier zo onderhand een beetje moe van. Vanmorgen startte Vista keurig met 1280x1024 resolutie. Rond 14:00 werd de computer opnieuw aangezet... en jawel... 3 keer re-start was nodig om de resolutie goed te krijgen. Misschien java,chipsetdrivers en ati KOMPLEET verwijderen... en dan alles in deze volgorde NOGMAALS installeren? Ik kan niets beters bedenken...
  23. Dat ging weer op de bekende manier. Drie keer rebooten voordat de resolutie 1280x1024 was. Dat was flink schrikken. Strepen door het beeld en pictogrammen zo groot als posters. Direkt na het opstarten verscheen de mededeling "Installing device driver software. Video Controller (VGA compatible)". Ik heb maar niet ingegrepen. Kan dit kwaad? Gedaan. Maar kennelijk gooide dat "Installing device driver software" roet in het eten. Ik moest de ATI-driver apart installeren en nogmaals starten. Daarna kon ik de scherminstelling op 1280x1024 bij 60Hz zetten, en het beeld is nu weer prima. Ik kan dus nog niet beoordelen of dit het probleem heeft opgelost, maar als ik de komende 2 of 3 dagen zonder problemen Vista kan starten, dan krijgt U alsnog een virtueel bloemetje. ;-) Ik laat dus nog wel van me horen. Voorlopig in elk geval bedankt voor het meewerken aan een oplossing voor mijn probleem.
  24. Even voor de goede orde eerst nog ter informatie dat ik een Engelstalige, gevalideerde OEM-versie van Vista gebruik. "Normal startup. Load all device drivers and services." staat hier aangegeven. Lijkt me dus goed. Hier staat: "Microsoft windows Vista (E:\windows): Current OS." Alle boot options staan uit (geen vinkjes). De time-out staat op 10 sekonden. Dit klopt. Dit is de tijd die ik mezelf heb gegeven om een opstartkeuze te maken. Bij "advanced options" staat evenmin iets aangevinkt. En dat XP er niet bij staat lijkt me niet vreemd. XP staat op de C-drive (waarop dus ook bootmgr staat), en Vista staat op een aparte harde schijf. Ik heb daar Vista een partitie van 150 GB gegeven, waarvan nu nog 34 GB ongebruikt is. (Veel video.) Bij dit tabblad staat een enorme lijst, waarop alles aangevinkt staat. Als copy and paste zou werken, dan nam ik hem over. Het merendeel valt onder "Manufacturer Microsoft Corporation." Sommige hebben de status "stopped", de meeste "running". Als ik wist waar ik specifiek naar moest zoeken, kon ik wat nadere informatie verstrekken. De enige die ik zie staan die iets met de driver te maken zou kunnen hebben is deze: ATI external event utility, ATI technologies inc., running. Er staat in elk geval geen Catalyst Control Center in de lijst. Er staan hier 11 items, allemaal aangevinkt. Catalyst Control Center staat hier ook bij. USER VARIABLES: TEMP %userprofile%\appdata\local\temp TMP %userprofile%\appdata\local\temp SYSTEM VARIABLES: classpath .;E:\program files\quicktime\qtsystem\qtjava.zip ComSpec E:\Windows\system32\cmd.exe fp_no_host_check NO number_of_processors 1 OS Windows_NT Path E:\Windows\system32; E:\Windows; E:\Windows\system32\w... (de rest krijg ik niet gelezen) pathext .com; .exe; .bat; .cmd; .vbs; .vbe; .js; .jse; .wsf; .wsh; .msc processor_architecture x86 processor_identifier x86 family 15 model 6 stepping 4 genuine intel processor_level 15 processor_revision 0604 qtjava E:\program files\quick time\qtsystem\qtjava.zip TEMP E:\windows\temp TMP E:\windows\temp username system windir E:\windows Inderdaad een hoop tikwerk. En helaas zeggen deze gegevens mij weinig. Misschien kunt U er meer mee? Nog even 1 laatste noot: Als ik onder Windows Defender de lijst startup-programs bekijk, dan krijgen de meeste programma's de classificatie "permitted". Alleen bij Power ISO (virtuele drive F:) en Catalyst Control Center staat "not yet classified". Kan dit er iets mee te maken hebben? En zo ja, hoe los ik dit dan op? Om tot slot nog eens het vreemde probleem te illustreren: Alles bij elkaar heb ik vandaag 4 keer mijn computer aangezet, gerekend vanaf een volledige power-off toestand. De eerste keer waren 5 reboots nodig voordat Vista opstartte met een resolutie van 1280x1024... de tweede keer was het meteen goed... bij de derde keer opnieuw 3 reboots... en nu, vanavond, wederom in 1 keer goed. Het lijkt wel een loterij.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.