Ga naar inhoud

ericbikker

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

ericbikker's prestaties

  1. Allen hartelijk bedankt voor het meedenken. Heb via Mozarella de servicepacks 1 en 2 wel kunnen downloaden.
  2. ook via Windows Update Center had ik het al geprobeerd maar ook die webpagina wordt niet uitgevoerd. Wilde daarna de zelfstandige module SP1 naar schijf downloaden en off-line installeren, maar ook die webpagina werkt niet. Heb uiteindelijk maar Mozella Firefox als browser geinstalleerd en deze werkt wel. Bedankt voor het meedenken.
  3. ik heb alle updates van Windows al geinstalleerd maar dit maakt geen verschil. Het lutk me ook niet om Servicepack 1 te installeren omdat meerdere websites waaronder die van Microsoft met Internet Explorer 7 niet goed werken. Als ik naar de website voor de link van Servicepack 1 (http://www.microsoft.com/nl-nl/download/details.aspx?id=910) wil gaan krijg ik de foutmelding dat de webpagina niet kan worden geopend en dat de bewerkig afgebroken is.
  4. Ik heb een oudere laptop Acer Aspire 5310 met Vista 32-bit naar de fabrieksinstellingen teruggezet met ALT-F10. Na deze recovery staat er weer internet explorer 7 op. Deze wil ik updaten naar internet explorer 9, maar dan krijg ik de melding "Dit servicepack wordt niet ondersteund - Setup biedt geen ondersteuning voor de versie van het Windows-servicepack dat momenteel op uw computer is geinstalleerd. Installeer eerst de vereiste update en ga vervolgens naar de installatiepagina van Internet Explorer en voer Setup opnieuw uit." Er wordt mij dan gevraagd te klikken op [update downloaden]. Als ik dit doe dan word ik doorgelinkt naar de website van Microsoft maar deze wordt verkeerd weergegeven en geeft ook een foutmelding en ik kan niet verder. Ik heb het programma MBAM Malware Bytes Anti-Malware gedraaid en hier kwam geen virus uit. Flash Player is up-to-date (versie 19) Graag een oplossing.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.