Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Anoniem

Lid
 • Aantal items

  27
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Anoniem

 • Titel
  Lid
 • Verjaardag 12-07-1989

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Windows 10 Home
 • Monitor
  Dell 1800FP
 • Moederbord
  Asus P4S8X-X (6 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM)
 • Processor
  Intel Pentium 4, 2.66GHz
 • Geheugen
  512 MB (PC2700 DDR SDRAM)
 • Grafische Kaart
  ATI All-in-Wonder 9800 SE
 • Harde Schijf
  WDC WD1200BB-00Daa3 (111 GB, IDE)
 • Geluidskaart
  SiS 7012 Audio Device
 1. Hallo, Bleek dat hij allerlei updates aan het installeren was, dus vandaar! Abbs bedankt voor het idee dat kan ik altijd nog doen. Ik krijg geen foutmeldingen meer. Wat mij betreft kan hier een slotje op! Bedankt Passer Bedankt Abbs
 2. Op zich zijn er geen alarmerende problemen meer, bedankt daarvoor! Echter, hij is wel langzamer dan voorheen en de koeling is ontzettend aan het blazen terwijl ik alleen mijn email check en op het internet surf (geen films of geluidsbestanden afspelen). Wordt dat denken jullie misschien op een gegeven moment beter?
 3. Bedankt voor de suggesties, ik heb Windows 10 opnieuw ingesteld met behoud van mijn bestanden. Zal ik weer een logje maken met FRST?
 4. Ik herinner me nu dat ik een maand geleden met CCleaner ineens hoop register-issues had gevonden. Misschien dat ik daarmee teveel heb weggehaald. Is het een goed idee om de back up daarvan terug te zetten?
 5. Hoi abbs, Ik heb geprobeerd om de scan uit te voeren, maar na verloop van tijd komt er een blauw scherm met de melding dat er een probleem is met de computer. De scan lukt me niet goed uit te voeren. Wat is hier aan te doen?
 6. Hallo PC-experts, Mijn startpagina zag er voor een moment gek uit en mijn computer lijkt raar te doen (bijvoorbeeld: de melding "geen internet" terwijl de WiFi goed is gekoppeld), maar misschien is het niets. Ik wilde voor de zekerheid even mijn logjes laten controleren. Alvast hartelijk dank! FRST.txt Addition.txt
 7. Hoi Abbs, ik weet niet hoe het komt maar nu start Chrome net zo snel op als eerst! De eerste paar keren deed hij heel langzaam, maar ik denk dat ie even tijd nodig had Bedankt voor alles!
 8. De laptop start weer op zoals vanouds, heel erg bedankt! Alleen Chrome start langzaam op, is daar wat aan te doen? Als ik een andere browser gebruik dan duurt het nog langer voordat hij zichzelf opent.
 9. Als ik er op klik kreeg ik dit schermpje (zie schermpje). Het gehele pad kon ik niet achterhalen dus ik ben gaan zoeken via de zoekfunctie (zie zoekresl). Ik snapte niet zo heel goed wat dat was dus heb ik zitten googlen. Toen vond ik dit https://www.tenforums.com/general-support/110854-unauthorised-changes-blocked-c-ddvdatacollector.html . Ook vond ik dit https://www.bleepingcomputer.com/news/microsoft/windows-10s-controlled-folder-access-anti-ransomware-feature-is-now-live/ : Daarom heb ik Control Folder acces uitgeschakeld. Misschien dat dat helpt.
 10. Ik krijg nu opeens steeds deze melding (bijlage)
 11. Hallo abbs, Hartelijk dank voor de reactie. Ik heb de stappen uitgevoerd. In de bijlage vind je de logjes. Hij is een stuk sneller dat is heel fijn! Maar zo te zien blijft MBAM problemen hebben met Chrome User Data, die blijft steeds terugkomen. Fixlog.txt MABM2206 stap 3.txt MABM2206 stap 2.txt
 12. Bedankt voor je reactie. Ik merk al een verschil. In de bijlage vind je de logbestanden. MABM2106.txt FRST.txt Addition.txt
 13. Beste pc-experts, Sinds een paar dagen doet mijn laptop heel traag met opstarten. Daarom heb ik AdwCleaner gedraaid, zie bijlage. Er is een hoop gevonden! Is het nu noodzakelijk om FRST te downloaden en uit te voeren? Alvast hartelijk dank! AdwCleaner[C00].txt
 14. Heb ooit deze twee programmaatjes gevonden (credits gaan naar speeder1988) Ik gebruik ze niet vaak maar denk dat je er wel wat aan hebt
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.