Ga naar inhoud

stephanie_g

Lid
  • Items

    20
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door stephanie_g

  1. Ik heb mijn harde schijf geformateerd en heb windows 7 en 10 terug geïnstallerd, geen problemen meer. Moet ik dit onderwerp afsluiten?
  2. En in google chrome opent altijd een pagine van deltawheather als ik en minuutje of 2 niets op de computer doen, ik heb de instellingen van chrome al gereset maar dat helpt niet.
  3. Ik heb sinds ijn computer terug is opgestart wel een probleempje met word, na een minuutje blijft hij hangen , hij reageerd niet en dan sluit hij. Bij powerpoint heb ik daar nog geen last van gehad.
  4. Ik zag dat ik een tweede tabbladje had dus hierbij ook de 2de.
  5. Voor windows 10 heb ik een mail gehad van microsoft dat aangezien ik in bezit was van een legale versie van windows 7 en 8 dat ik gratis windows 10 kon reserveren en downloaden en dat heb ik toen gedaan en heb windows 10 sinds begin juli ongeveer en nog nooit een probleem mee gehad tot sinds kort en heb ook nooit een melding gehad dat het geen geldige versie is. En SwiftSearch weet ik niet, ik wist niet dat dat op mijn computer was ik vind het ook niet in programma's en onderdelen? Heb het programma gedownload en uitgevoerd maar geen verschil te merken.
  6. http://speccy.piriform.com/results/HGg78mrOFFEvgW3HeaMkxMM
  7. Hallo, Het is nu al twee weken dat firefox om de paar seconden een grijsbalkje laat verschijnen vanboven met reageert niet. Het duurt telkens maar een secondje en dan is het voorbij maar het gebeurd vaak bij muisklikken. Ik heb dit probleem ook als ik taakbeheer opstart dan komt er naast taakbeheer zelf opstaan reageert niet tot ik erop klik dan gaat het wel. Ik heb de basis probleemoplosser van firefox al gedaan en heb al andere virusscanner geprobeerd, ik heb dit ook gepost op het afdeling internet van deze site en heb daar een aantal dingen moeten proberen maar ze zeiden dat ik ondertussen vrij was van malwares en dat ik best eens in de afdeling software verder hulp kon vragen. Mvg.
  8. oke zal ik doen moet ik hier dan het onderwerp afsluiten?
  9. Is het filmpje niet te openen of is het beeld niet zichtbaar? Want dat filmpje krijg ik niet in een ander formaat.
  10. Bij het deel van firefox moet je bovenaan kijken bij het adresbalk, ik hoop dat het zichtbaar genoeg is.
  11. Jah ik heb ook dat probleem van reageerd niet bij taakbeheer, en omdat ik firefox had gedesinstalleerd dacht ik ik zal eens proberen of taakbeheer wel goed werkt als firefox er niet opstaat. Maar ik heb het terug geinstalleerd en op google nog geen probleem maar is voornamelijk als ik tabbladen verander of verder klik. Maar ik zal in bijlage een video toevoegen dat is misschien beter te zien wat het probleem juist is. Untitled.wmv
  12. Ik heb firefox verwijderd via programma's en onderdelen was dat wat u bedoelde? Want ik hoefde me nergens in te loggen. Voordat ik firefox terug installeerde heb ik nog eens taakbeheer gestart maar daar kreeg ik ook weer reageert niet tot ik op taakbeher zelf klikte.
  13. ik heb dit gedaan, alle add-ons enzo zijn verwijderd maar het probleem is er nog steeds.
  14. Ik heb dit net gedaan en gecheckt maar er is nog niets veranderd ik heb nog altijd dat probleem van reageert niet bij firefox en taakbeheer. Hierbij zet ik dus in bijlage het resultaat logje. zoek-results.log
  15. hier het resultaat in bijlage, nu is mijn pictogram van internet explorer op mijn bureaublad wel weg (het is gewoon een wit vierkant geworden). zoek-results.log
  16. ik zie dat er heel veel over mijn c schijf sta ik weet niet of het mischien handig is om te weten dat ik een tweede schijf gebruik? Op de c schijf heb ik vooral windows, firefox en microsoft staan en op mijn andere schijf downloads en spelletjes en andere programma's.
  17. Hallo, Het is nu al ander half week dat firefox om de paar seconden een grijsbalkje laat verschijnen vanboven met reageert niet. Het duurt telkens maar een secondje en dan is het voorbij maar het gebeurd vaak bij muisklikken. Ik heb dit probleem ook als ik taakbeheer opstart dan komt er naast taakbeheer zelf opstaan reageert niet tot ik erop klik dan gaat het wel. Ik heb de basis probleemoplosser van firefox al gedaan en heb al andere virusscanner geprobeerd maar niets helpt. Mvg.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.