Ga naar inhoud

seos

Lid
  • Items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

seos's prestaties

  1. De laptop werkt nu veel sneller, ben u zeer zeer dankbaar voor uw ondersteuning, bij het oplossen van mijn vraag!! Mocht ik in de toekomst weer problemen tegenkomen, die hiermee te maken hebben, dan kan ik dus deze stappen op nieuw volgen?
  2. Hi, Helaas loopt de laptop nog steeds vast, wat doet precies Delfix? x
  3. Ik heb op verwijderen gedrukt, en de output bijgevoegd. Anders deed de programma niks verder.. AdwCleanerC1.txt
  4. Nadat ik de scan uitvoer, krijg ik de melding wacht op actie, deselecteer alles wat je wilt behouden, te zien via AdwCleaner. Vervolgens blijft het zo en verandert er niks, ook niet als ik de laptop opnieuw opstart. Wat kan ik nu doen?
  5. Here you go ik heb dus Norton uitgeschakeld, hopelijk wordt het nu wel inzichtelijk! zoek-results.txt
  6. Oké, gedaan! Het zijn twee afbeeldingen geworden, want het scherm kon niet vergroot worden. Hoop dat dit u nu beter beeld geeft over de hard schijf. Dank alvast! x
  7. Hi, Hierbij de SPECCY en bijgevoegd in de bijlage RSIT. http://speccy.piriform.com/results/533x4IEEZRRbOjdbJdO8fAZ Hoop dat het nu inzichtelijker is voor u. x log.txt
  8. Hi, Mijn laptop heb ik in 2012 aangeschaft, maar het afgelopen jaar loopt het steeds vast als ik bijv. een document of een inet page open. Meerdere keren heb ik Norton laten controleren op virussen etc. maar dat heeft ook geen effect gehad op de voortgang van mijn laptop. Graag jullie tips over hoe ik mijn laptop sneller kan laten functioneren. Dank alvast!
  9. Helaas niet, maar het ligt aan het huis waar ik woon, blijkbaar is het lastig om op de tweede verdieping goede wifi verbinding te krijgen, maar hartelijk dank voor het meedenken!
  10. Dank voor uw tip! Destijds heb ik indd ook de handleiding erbij gepakt en alle stappen ben ik nagelopen maar helaas zonder resultaat.
  11. Hiiii, Mijn wifi extender Edimax n300, werkt niet meer nadat ik overgestapt ben naar een nieuwe internet provider. Ik heb geprobeerd om opnieuw contact te maken met het nieuwe netwerk door de wifi extender wps knop 20 sec in te drukken zodat het naar de fabrieksgarantie gaat. Maar zodra ik probeer om contact te maken met de wifi extender (fabrieksgarantie wifi naam), dan vraagt het naar een pincode, maar deze blijkt fout te zijn?? Hiervoor had ik wel dezelfde pincode ingetoetst en contact met de extender vervolgens probeerde ik via 192..... poort mijn wifi extender te koppelen aan het nieuwe netwerk maar dat lukte helaas niet. Hoe kan dit opgelost worden volgens jullie?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.