Ga naar inhoud

Jochends1988

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Jochends1988's prestaties

  1. Thx man, ik had gezocht maar vond deze niet. Er mag een slotje op
  2. Ik zou de Samsung 850 Series EVO 250GB willen installeren in mijn PC, maar er lijkt geen bevestiging aanwezig te zijn voor in de PC en enkel de SSD. Iemand een idee waar ik daar de bevestiging voor kan vinden? Het zou de volgende kit moeten zijn: http://www.amazon.com/SABRENT-Inches-Internal-Mounting-BK-HDDH/dp/B00G57BN1M/ref=pd_bxgy_147_img_2/191-7772795-0921449?ie=UTF8&refRID=0621AKCBH1K9EDAXTSA6 Door de extra leveringskosten van 8€ zou ik toch willen kijken of er geen levering van België kan komen. Thx Jochen
  3. Ik zie bij afspelen ook wel Realtek Digital Output staan onder de AMD HDMI output en die balk kleurt groen dus denk ik eerder dat daar het geluid te vinden is. Ik heb hem daar als standaard gezet en kan daar wel op testen maar hoor nog steeds niets.
  4. Ik heb volgende aansluiting gedaan: TV => HDMI IN(home cinema) HDMI OUT 1(home cinema) => PC. Ik heb een samsung home cinema en krijg wel beeld van mijn pc op mijn tv maar geen geluid. Ik heb volgende zaken al geprobeerd: - Op de home cinema mijn source op HDMI OUT 1 geplaats en krijg dan beeld van mijn PC daar( Er staat ook SONY TV op de AMD catalyst control center). - Configuratiescherm => geluid => bij afspelen AMD HDMI output geselecteerd en als standaardapparaat aangeduid. Als ik op testen klik komt er op dat dit apparaat al door een andere applicatie wordt gebruikt. - Via apparaatbeheer stuurprogramma's bijwerken gedaan bij de geluidsdrivers ( rollback driver staat grijs ) - Drivers zijn up to date (videokaart = AMD RADEON HD 6800 series).
  5. We hebben het probleem gevonden. Kan misschien handig zijn voor mensen met hetzelfde probleem. We hadden overal een aantal weken terug een nieuw antivirus geplaatst, waar we niet direct firewall aanpassingen aan konden doen. Maar doordat de firewall te hoog stond ingesteld, weigerde hij om draadloos printen toe te staan. door de firewall aan te passen ging het terug overal goed.
  6. We hebben al een tijd problemen in ons bedrijf met het printen. Alles ging goed, maar nu kunnen we enkel met de UTP kabel afdrukken en niet draadloos( Printer= Canon C5035i) We hebben een 10 tal laptops/vaste PCs en het lukt bij geen enkele laptop die via draadloos wil afdrukken. Via kabel is er geen probleem. De printer gebruikt een vast IP-adres en er kan via WiFi gepingd worden naar de printer, en we kunnen ook naar het IP-adres ervan surfen. Soms kan het ook zijn dat na een paar uur/dagen de printer plots toch begint af te drukken via WiFi. De SNMP hebben we al eens uitgeschakeld. Nieuwe stuurtprogramma van de printer geinstalleerd. De laptops zijn van verschillende besturingssystemen en merken. We hebben dit probleem ook al eens vastgesteld in ons ander bedrijf( we gebruiken geen speciale software ). Pingen lukt via WiFi en de printer staat ook online. DNS staat juist ingevuld op de printer. Alles ging jaren goed zonder aanpassingen te doen. Thx Jochen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.