Ga naar inhoud

malee

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

malee's prestaties

  1. Ja ik had het een keer uit gezet. Maar ik vraag me meer af brtreft die usb sticks achter de computer. Ik denk dat zij daardoor de macht hebben om de pc uit te zetten. Heb je daar wel eens over gehoord dat je met usb stick de pc kan overnemen ?
  2. Het is geen computer van de firma zelf. Ik heb een eenmanszaak en had ooit die computer gekocht van diezelfde firma en daar heb ik een onderhoudscontract op van diezelfde firma. Ze helpen me als ik bel voor problemen dan gaan ze dus inloggen via teamviewer ofzo maar heb ook vaak gemerkt dat me muis beweegt en hun bezig zijn. En die ene keer gewoon de hele systeem uit hebben gezet. Computer viel gewoon uit!
  3. malee

    help

    Hallo, wie kan mij helpen. ik heb een werk computer, niet zoals een normale computer met een systeemkast maar alles in èèn. Ik heb een onderhoudscontract en kunnen ze in mijn systeem vanaf een afstand en daarvoor heb je een wachtwoord e.d. nodig. Nou heb ik ze al paar keer betrapt dat ze in mijn systeem zaten zonder dat ze met mij akkoord waren ingelogd. En 1 keer dachten ze dat ik het contract niet had betaald, gingen ze de systeem afsluiten en uitzetten. En toen ik ze erover belde zeiden ze oh, je hoeft alleen te ressetten. Dan doet ie het weer. Ik vond het zo vreemd en ik vertrouw het niet en heb het gevoel dat zij mij oplichten en laten betalen voor iets wat zij zelf expres doen. Ik heb achter op de computer 2 zwarte usb stick gezien en die mochten er absoluut niet uit. Zelfs toen ik een nieuwe computer kreeg, toen mijne kapot was en in de maak ging, mochten ze er niet uit. Nu vraag ik me af of het aan die dingen ligt en zo toegang hebben tot mijn systeem. Sorry voor het lange verhaal, maar zou heel graag info willen. Want ik heb de neiging om het eruit te halen maar ben dan ook bang dat mijn systeem gaat plat liggen... wat moet ik doen en wie weet oplossing of informatie over zoiets. Help me..
  4. Hallo, wie kan mij helpen. ik heb een werk computer, niet zoals een normale computer met een systeemkast maar alles in èèn. Ik heb een onderhoudscontract en kunnen ze in mijn systeem vanaf een afstand en daarvoor heb je een wachtwoord e.d. nodig. Nou heb ik ze al paar keer betrapt dat ze in mijn systeem zaten zonder dat ze met mij akkoord waren ingelogd. En 1 keer dachten ze dat ik het contract niet had betaald, gingen ze de systeem afsluiten en uitzetten. En toen ik ze erover belde zeiden ze oh, je hoeft alleen te ressetten. Dan doet ie het weer. Ik vond het zo vreemd en ik vertrouw het niet en heb het gevoel dat zij mij oplichten en laten betalen voor iets wat zij zelf expres doen. Ik heb achter op de computer 2 zwarte usb stick gezien en die mochten er absoluut niet uit. Zelfs toen ik een nieuwe computer kreeg, toen mijne kapot was en in de maak ging, mochten ze er niet uit. Nu vraag ik me af of het aan die dingen ligt en zo toegang hebben tot mijn systeem. Sorry voor het lange verhaal, maar zou heel graag info willen. Want ik heb de neiging om het eruit te halen maar ben dan ook bang dat mijn systeem gaat plat liggen... wat moet ik doen en wie weet oplossing of informatie over zoiets. Help me please!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.