Ga naar inhoud

mickey3003

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

mickey3003's prestaties

  1. Hallo Sento, bedankt voor de reactie! Bij deze de screenshot, daar lijkt alles in orde te zijn maar probleem blijft bestaan......
  2. Hallo allen, de frustratie nabij hoop ik dat iemand mij met het volgende probleem kan helpen... sinds een paar dagen laadt mijn windows verkenner erg traag (groene statusbalk loopt erg traag) en kan ik de foto's/afbeeldingen in mijn mappen niet meer zien. Eerst zag ik nog de standaard pictogrammen waarbij elke afbeelding hetzelfde pictogram heeft maar vanaf vandaag zie ik helemaal niets meer omdat de afbeeldingen zo ontzettend traag laden en ik al meerdere minuten wacht. Ik heb al schijfruimte gefragmenteerd, opgeschoond etc. en er is nog voldoende schijfruimte volgens mij dus daar kan het niet aan liggen. Ik zou dus graag weer een snelle toegang tot mijn afbeeldingen willen en ook meteen met normale pictogrammen kunnen zien wat er op de foto staat. Iemand een idee? Ontzettend bedankt oor alle hulp!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.