Ga naar inhoud

gianni99

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

gianni99's prestaties

  1. Bedankt voor uw reactie maar ik heb nog altijd windows 7 als besturingssysteem. Door 1 of ander probleem gaat de upgrade niet bij mij maar dat boeit mij op dit moment niet.
  2. Hey iedereen. Ik heb mij speciaal aangemeld voor dit probleem omdat ik niet direct een oplossing kan vinden via google. Het probleem is dat mijn computer blijkbaar 200 MB heeft gedownload tijdens de slaapstand, zelfs als ik mijn laptop maar 5 seconden in slaapstand heb gezet. ALs ik mijn internetverbinding uitschakel voordat mijn laptop in slaapstand gaat is er niets gedownload. Dit is uiteraard zeer vervelend als je weet dat ik mijn laptop meerdere keren per dag open en dicht doe. Dit probleem heb ik nog maar vandaag opgemerkt omdat ik een programma heb gedownload, FreeMeter, om mijn download geschiedenis in de gaten te houden. Ik kan echt jullie hulp gebruiken want ik heb echt geen idee hoe dit komt want dit is echt niet normaal.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.