Ga naar inhoud

rik1953

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over rik1953

  • Verjaardag 11-07-1953

rik1953's prestaties

  1. http://speccy.piriform.com/results/JTjo1TjjBLiM2ePTJLhTIyV Heb een Acer Aspire AX3812 met slechts 3 GB geheugen (waardoor cursor of geluid regelmatig blijven hangen) Wil geheugen bijplaatsen en heb even gezocht wat er nodig is nl DDR2 DIMM PC2-6400 800 Nu heb ik een SODimm loggen 2GB PC2-6400 U DDR 2 800. I s er een verschil tussen DIMM en SODimm met dezelfde specificaties ? Kan ik deze SODIMM ook in een desktop gebruiken (past in de sleuf) of is dat niet mogelijk ? Graag uw reactie.
  2. Ik kon niet terugkeren naar een herstelpunt van voordien maar ben er intussen toch in geslaagd om de pc opnieuw in te stellen met behoud van bestanden. de procedure loopt nog. hartelijk dank voor je reactie.
  3. Woensdag ontving ik een bericht dat windows 10 zou upgraden. Ik heb deze laten lopen maar nu kan ik niet meer opstarten. Ik kom niet verder dan een blauw scherm met de tekst Een ogenblik geduld. Ik wacht al meer dan een dag. Ik heb al vanalles geprobeerd maar krijg er geen beweging in. Ik kan ook windows 10 niet opstarten in veilige modus. Blijkbaar werkt er niks meer. Hulp gevraagd aub. beste groeten, Rik
  4. Ik heb geen geluid meer op mijn laptop. Heb reeds allerlei geprobeerd (drivers enz) maar geen resultaat Melding is steeds : geen audio apparaat Misschien is de geluidskaart defect. Is het probleem op te lossen met een externe geluidskaart via usb beste groeten, rik
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.