Ga naar inhoud

Freedom1966

Lid
  • Items

    26
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Freedom1966's prestaties

  1. Hallo, Ik wil het passwoord voor een website doen onthouden. Ik heb alles aangevinkt hoe het moet, maar de pop up voor wachtwoord op te slaan verdwijnt héél snel. Ik heb de tijd niet om op 'ja' te klikken om deze op te slaan. Kan de tijd daarvan worden ingesteld, of is er een andere manier. Bedankt hoor.
  2. Hallo, ik heb een mediacenter waar ik het beeld via HDMI naar maar tv stuur. De klank gaat via cinch 5.1 naar de versterker. Nu zou ik een nieuwe receiver willen aanschaffen, maar er zijn er niet veel met 7.1 analoge ingang. Veel via optisch. Als ik een nieuwe videokaart zou nemen met HDMI waar dat ook de klank via HDMI zou gaan (in dts) kan ik eender welke receiver nemen. Omdat elk toestel word aangesloten via HDMI en 1kabel naar de tv. Maar welke kaart zou ik moeten aanschaffen, zoveel modellen! Heeft iemand het licht in de tunnel? Bedankt.
  3. Ik heb de kaart uit het systeem verwijderd en de pc terug opgestart. Nieuwe driver geïnstalleerd en het lijkt nu te werken. Stabiele snelheid tegen de limiet! Bedankt voor de tips.
  4. De installatie is als volgt: Van de modem naar een switch en daar de utp kabel op aangesloten. We hebben dezelfde kabel gebruikt voor de 2 pc’s. Ik zal de netwerk adapter eens verwijderen en dan zien. Bedankt hoor
  5. De metingen zijn op de beide toestellen bekabelt gebeurd. Ik heb ook een meting gedaan via wifi op de msi en de snelheid was sneller en stabieler dan bekabelt. Specificaties van mijn msi https://www.msi.com/Laptop/GE72-2QC-Apache.html#hero-overview
  6. Hallo, We hebben een speedtest test gedaan op ookla via utp met een laptop, daar blijf de download snelheid stabiel aan +- 96 mbits per sec. Mijn MSI laptop in dezelfde omstandigheden start aan 75 mbits en zakt naar 29 mbits. We hebben de test een paar keer herhaald en pc terug opgestart, maar blijft hetzelfde. Aan wat kan dat liggen? Bedankt hoor.
  7. Hallo, Wij bezitten een huawei tablet en in de gmail app willen een bestaand email account toevoegen. Bij de smart phone is dit gelukt zonder probleem, maar op de tablet vragen ze steeds een pin code. Deze is aangemaakt op de site, maar als ik deze gebruik word deze steeds terug gevraagd. Moet ik misschien een code krijgen vie google? Ik heb al gekeken op google, maar ik vind niets. Kan iemand helpen aub? Alvast bedankt
  8. Hallo, Graag had ik jullie gedacht gekregen welke gratis anti virus programma goed is? Alvast bedankt.
  9. Ik zal deze eerst een paar maal laten updaten, en dan zie ik wel. Bedankt
  10. Voor dat ik de recovery had uitgevoerd, stonden ze allebij onder elkaar. Nu moet ik op het mannetje klikken om te switchen. Even aanpassen zeker?
  11. Ik heb gmail verwijderd en nu komt telenet te voorschijn, voor de recovery stonden ze alle 2 onder mekaar.
  12. In de app 'mail' van windows 10 heb ik mijn 2 accounts toegevoegd. Als ik die app opstart zie ik alleen de account van gmail en die niet van telenet. Die staat nochtans tussen de accounts. Nog een instelling? Bedankt
  13. Een klein probleem. Ik heb een recovery gedaan van mijn msi laptop. Deze is gedaan in het Nederlands, nu na alles te hebben geïnstalleerd valt het mij op dat de apps in het Engels staan. Mail, enz... ook. Ik heb alles gecontroleerd en de talen staan goed. Wat moet ik nu doen? Alvast bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.