Ga naar inhoud

RFMT

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over RFMT

  • Verjaardag 20-11-1956

RFMT's prestaties

  1. Helaas, ook dat wil niet lukken. Ik ben bang dat ik opnieuw moet configureren. Op zich niet moeilijk ware het dat die kapotte usb ingangen er voor gezorgd hebben dat ik 2 externe harde schijven niet meer kan gebruiken. Ook op andere PC's geven ze niks weer. Ze starten en je hoort ze draaien, maar je vindt ze niet terug op de PC. D.w.z. dat ik geen back up heb meer en ook geen back-up kan maken. heb overigens ook geprobeerd met usb ingangen achter de PC waar de printer etc. in zaten, maar ook tevergeefs. Nu zijn mijn vragen: 1. Is er nog een mogelijkheid om mijn usb ingangen te testen of ze het nog doen? Kan het zijn dat ze voor altijd naar de knoppen zijn? 2. Is er een andere manier waar op ik zo'n 80 gigabyte kan back-uppen (behalve dan met zo'n 12 dvd; wat in uiterst geval wel een mogelijkheid is...) 3. Is het opnieuw 'booten'of configureren wel een oplossing of moet ik iets hardwarematig vervagen? Tjoepke, dank tot zover voor je hulp!
  2. Nee, ik was vergeten te nelden dat ik op windows xp ME werk. Ik zie in ieder geval bij hardware-> apparaatbeheer geen vraagtekens staan.
  3. Kortgeleden heb ik een usb-stick die nat was gebruikt. Even deed hij 't, maar kort daarna gaf het de geest. Hierna andere externe harddisks geprobeerd en die deden het ook niet meer. later deze ook op andere PC's geprobeerd maar nergens doen ze het. Misschien ten onrechte, maar ik denk dat als ik mijn PC opnieuw configureer dat ik dan alles weer werkend krijg. Probleem is dat ik geen back up heb of kan maken van mijn data (vooral afbeeldingen en documenten). Dus voorlopig kan ik dit niet doen, want daar zijn mijn opgeslagen afbeeldingen te belangrijk voor. Het branden op dvd kan, maar het gaat om 35 gigabyte... Weet iemand of ik de externe schijven kan afschrijven en of er een mogelijkheid is om usb ingangen weer te herstellen? Bij een poging om via apparatenbeheer de installatie ongedaan te maken ben ik inmiddels mijn draadloze muis en toetsenbord kwijt....en het is me niet meer gelukt ze aan de praat te krijgen. Kortom, het wordt van kwaad tot erger!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.