Ga naar inhoud

Naja

Lid
  • Items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Naja's prestaties

  1. Dag allemaal, Na de laatste update van onze laptop (windows 10) valt de wifi verbinding heel regelmatig uit. Er zijn ook geen verbindingen meer zichtbaar dan via het knopje rechtsonder. De oplossing - tot vandaag - bestond erin om opnieuw op te starten. Maar zelfs dat werkt niet vandaag. Er zijn geen verbindingen meer. Kunnen we dit verhelpen? Of gaan we beter gewoon terug naar windows 7 totdat de 10 voldoende getest werd?
  2. Nog twee keer spam verstuurd maar wel precies weer naar minder adressen. In elk geval niet meer naar mijn werkaccount.
  3. Op Kerstdag werden er nog verstuurd. Nu maar even afwachten zeker.
  4. AdwCleanerC1.txt Het ging verbazend vlot Er is ook nog een bestand met een S erin en Quarantine. Maar omdat in je voorbeeld iets met een C stond, heb ik die maar genomen.
  5. Helemaal vergeten, sorry. Ik probeer of hij vandaag meewerkt, anders morgen zeker. Sorry!
  6. De pc deed vorige keer ook wel raar. Vandaag lukte het wel. Zijn dit soort logjes niet gevaarlijk om te laten staan voor mensen met slechte bedoelingen? Onze pc sluit verkenner vaak af wanneer ik op de rechtermuisknop druk. Zou dat er ook mee te maken kunnen hebben? zoek-results.log
  7. Bedankt om te willen kijken! Ik hoop dat jullie de oplossing weten Wat we al gedaan hebben: - virusscan uitgevoerd, geen resultaat - malware check, geen resultaat - cc cleaner uitgevoerd - paswoord veranderd Ik heb toch wel het gevoel dat er iets is misgegaan bij telenet. Alle spamberichten op het werk zijn de laatste tijd allemaal afkomstig van telenetadressen. log.txt
  8. Wij hebben hetzelfde probleem. Mag ik ook hier een logje plaatsen of start ik een nieuw topic?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.