Ga naar inhoud

Katcska

Lid
  • Items

    12
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Katcska

  1. Ik liet de videokaart installeren door die vrije tijd dude.Maar toen ik amper kon gamen, heb ik hier hulp gezocht en uiteindelijk hem in die winkel binnengebracht. Dus die winkel heeft de kaart uiteindelijk grondig geïnstalleerd.
  2. Had hem voordien niet binnengebracht bij zo’n winkel, maar bij iemand die in zijn vrije tijd aan computers werkt. Weten we nu voor de volgende keer 👍🏻
  3. Het lag inderdaad aan de achterstallige windowsupdate. Hierdoor konden de nvidia drivers niet correct geïnstalleerd worden.
  4. Ik heb mijn pc uiteindelijk binnengebracht in een computerwinkel, waar deze volledig terug in orde werd gezet. Toch bedankt voor de hulp
  5. Het lukt aan geen kanten om deze pc in veilige modus op te starten. Ik krijg niet dezelfde opties in het blauwe scherm als in de video (zie foto's). Ook geprobeerd om opstarten in veilige modus aan te vinken via msconfig, maar er gebeurt niks als ik het wil aanvinken. Alsook powerknop paar keer 10 seconden ingehouden, hij blijft op normale manier opstarten.
  6. Net geprobeerd om Windows 10 up te daten, maar kom bij de ene foutmelding na de andere uit.. Pc opnieuw instellen via bijwerken en beveiliging lukt ook niet omdat ik geen cd heb met herstelmedium. Ik denk dat alles verwijderen geen zin heeft, als ik bij installatie drivers toch de foutmelding krijg dat er iets mis is met mijn windows nee?
  7. Ik herinner me nu ook dat toen ik deze pc overkocht van iemand, ik de windows updates heb uitgezet. Dit op aanraden van die technieker. Want steeds toen ik hem liet updaten (update heette falls creator of zoiets) stond alles uitvergroot op mijn beeldscherm. Dus moest ik hem terugzetten naar een eerdere versie. Geen idee als deze info relevant is.
  8. http://speccy.piriform.com/results/c4cv4humrlJO2rI4d0PAreM
  9. Heb deze geprobeerd, maar krijg dan de onderste foutmelding. Als ik dan op die blauwe link klik, krijg ik de nvidia pagina met titan als selectie 🤔 Corrigeer mij gerust als ik fout ben, maar ik heb toch geen titantype zitten?
  10. Goedenavond, Een tijdje terug kon ik de drivers van mijn grafische kaart niet meer updaten, bleek dat deze te oud was. Dus kocht ik een nieuwe videokaart, specifiek voor games. De kaart werd geïnstalleerd door een kennis die tijdens zijn pensioen aan pc's werkt, maar enkel aan hardware. Bij mijn eerste game had ik slechts een fps van 5. Mijn vraag is nu, wat kan ik doen om dit probleem te verhelpen? Ik heb al geprobeerd om drivers up te daten, maar via de asus site kom ik steeds op een site uit zonder driverlinks... Nieuwe videokaart : Asus12GB D6 RTX 3060 ROG-STRIX OC Dank op voorbaat voor eventuele hulp
  11. Het is de eerste keer dat ik hier een bericht plaats, ik wist niet dat bestanden beter waren. Mijn excuses hiervoor Bedankt voor je reactie, ik heb alle samengevoegde cellen ongedaan gemaakt en toen kon ik de tabel perfect sorteren.
  12. Hallo, Ik probeer al een enige tijd om een klassement te sorteren in excel. Ik zou graag willen dat het team met de meeste punten bovenaan komt te staan en zo aflopend de lijst verder gaat. Er worden maandelijks punten gegeven, kwalificatie en race. Ik heb verschillende websites en video's afgegaan, maar ik krijg niet dezelfde opties zoals hen. Als ik klik op sorteren, terwijl ik alles geslecteerd heb, kan ik enkel sorteren op een bepaalde kolom.. hier en daar staat er ook een maand tussen maar denk niet dat dit hetgene is wat ik nodig heb. Ik heb een printscreen genomen zodat jullie weten hoe het er ongeveer uitziet. Kan iemand mij hiermee helpen? Thanks!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.