Ga naar inhoud

cvbakker

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door cvbakker

  1. Hallo Tjoepke: dat met "opnieuw instellen" had ik al geprobeerd. Ik heb geen idee waarom: Maar ze staan er weer op!!!!!! Helaas voor andere mensen met dit probleem kan ik niet zeggen wat nu de oplossing is geweest. Mijn tip: alle tips proberen! Mensen bedankt voor de hulp!
  2. Hoi Ja ik weet dat ik via rechtermuisknop de pictogrammen weer tevoorschijn kan halen. Echter... telkens als ik opstart zijn ze weer verdwenen, terwijl "pictogrammen weergeven" staat aangevinkt. Pas als ik dit verwijder en dan opnieuw aanvink, komen ze op het bureaublad, tot de volgende keer dat ik weer inlog en dat zijn ze weer weg. Hoe nu verder?
  3. Bedankt voor je snelle reactie HELAAS, snap ik niet welk icoon je bedoelt rechtsonder. Er staat geen icoon dat over pictogrammen gaat. Ook bij energiebeheer vind ik niks. Wat moet ik nu doen? HELP!
  4. Hoi daar, Ik heb sinds een 1/2 jaar een ASUS laptop met windows Vista. Sinds kort verdwijnen mijn bureaupictogrammen bij het opstarten, waarbij ze heel even te zien zijn en dan dus wegblijven. IK heb alle tips en trucs van diverse websites al geprobeerd (via taakbeheer en cmd.exe, via rechtermuisknop en dan instellingen) WIE KAN MIJ HELPEN? HEEL VEEL DANK ALVAST CV BAKKER
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.