Ga naar inhoud

Moni

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Moni's prestaties

  1. Volgens mij is het probleem opgelost,ik krijg geen dll meldingen meer als ik mijn computer opstart Ik heb de computer nu nog wel voor de zekerheid gescand met Gdata clean up,maar er is geen ongewenste software gevonden. Wat het nou geweest is weet ik niet,maar ik denk dat nu alles weer goed loopt,mocht het weer niet goed gaan laat ik het nog weten. In ieder geval toch vriendelijk bedankt natuurlijk
  2. Dank je wel voor je reactie. Ccleaner gaf geen fouten aan in het register. Ja,dat FoodForm,ik zou echt niet weten wat het is.
  3. Hallo,ik heb een vraagje,ik heb een laptap met windows vista. Als ik mijn computer opstart en mij aanmeldt,krijg ik 2 schermpjes met foutmeldingen. Ik kan de laptop verder normaal gebruiken,maar ik begrijp niets van die foutmeldingen,en hoe ik ze weg kan krijgen. 1. Er is een fout opgetreden tijdens het laden vanC:\Users\Simone\AppData\Local\FoodForm\{AF0C506E-FA83-1067-AE74-6DE74C2A2793}\FoodForm.dll 2. Er is een fout opgetreden tijdens het laden vanC:\Users\Simone\AppData\Local\FoodForm\{AF0C506E-FA83-1067-AE74-6DE74C2A2793}\erbk.dll Ik kan de meldingen sluiten,maar iedere keer als de laptop opstart zijn ze er weer. Weet iemand hier wat ik kan doen? Bij voorbaat vriendelijk bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.