Ga naar inhoud

chronosite

Lid
  • Items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

chronosite's prestaties

  1. Zal morgen dan dat programma installeren, en die snapshot hier plaatsen.
  2. Maar die drivers zijn gewoon files die in mijn download folder komen. Hoe installeer ik deze dan morgen?
  3. Dit heb ik al gedaan. Ja dan krijg ik een pagina met 73 drivers op. Moet ik elke driver gewoon apart downloaden? En wat moet ik er verder dan mee doen?
  4. Oke, bedankt. Ik heb de site waar de drivers die ik nodig heb opstaan, maar wat moet ik hiermee? Gewoon downloaden?
  5. Ik heb op de Microsoft site windows 10 gedownload en alles is terug zoals het was toen ik hem kreeg. Ik mis wel een heel stuk drivers. Kan ik deze via windows update downloaden, of moet ik hier nog naar opzoek?
  6. Zou het helpen als ik een .iso windows bestand maak en dit op een usb zet? Hiermee krijg ik misschien niet de error.
  7. Ik bedoel hiermee dat ik de computer heb proberen resetten via het windows troubleshooting scherm. Het blauwe scherm. Zal kijken wat F9 doet.
  8. Ja dat besef ik nu. Ik heb al geprobeerd om hem te resetten, maar dit werkt niet. Ik heb de Asus ROG GL502
  9. Beste, Ik heb juist een nieuwe laptop gekocht en deze beschikt over een HHD en een SSD. Ik had al wat programma's op mijn computer gezet, maar toen bedacht ik dat ik alles op mijn HHD wil en gewoon opstarten van mijn SSD. Ik heb alle bestanden die op mijn SSD stonden gekopieerd en geplakt naar mijn HHD, buiten het windows mapje. Daarna heb ik alles verwijderd op mijn SSD buiten het windows mapje. Blijkbaar niet zo een goed idee, want mijn laptop deed heel raar. Alle programma's kan ik niet meer openen en de windows knop reageert niet meer. Ik besloot mijn computer te resetten, maar dan kom ik op het probleem dat windows niet gereset kan worden. ik heb dan alle bestanden van mijn HHD terug naar mijn SSD gesleept en het opnieuw geprobeerd, maar dit veranderde niets. Ik kan niet resetten of elke andere optie die er is bij toubleshooting. Alvast bedankt.
  10. Beste leden Ik wil mijn computer aansluiten op mijn tv scherm zodat ik in mijn bed nog naar wat films of video's kan kijken. Helaas toen ik dit vandaag probeerde stootte ik op een probleem. Als ik mijn tv scherm aansluit op mijn computer heb ik een zwart scherm. Als ik mijn computer opstart met de tv aangesloten dan begint Windows te laden maar dan in een rode kleur met allemaal strepen. Als hij klaar is met laden heeft hij geen beeld meer. Ik kan wel in de BIOS gaan, maar deze is ook rood en vol met blauwe strepen. Ik verbind mijn tv en computer met een HDMI kabel, het ligt niet aan de kabel want ik heb er al enkele geprobeerd. Ik hoop dat iemand van jullie mij hiermee kan helpen! Alvast bedankt Dieter
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.