Ga naar inhoud

peter68

Lid
  • Items

    12
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door peter68

  1. Bedankt. Nu weer geprobeerd en geen probleem.
  2. als ik naar place2home.org ga krijg ik de melding Welcome to place2home.org To change this page, upload a new index.html to your private_html folder Wat is dit?
  3. Bedankt, bij een vorige crash van de pc heb ik windows eroverheen geinstalleerd. Dat zal me nu niet gebeuren.
  4. Hallo Asus, bedankt voor de oplossing, ik ben bezig geweest maar het is een eindeloos werk, ik heb besloten te formatteren en windows er opnieuw op te zetten. Bedankt voor je werk en hulp.
  5. oke ben dan wel even bezig, moet ik dan alle services (bij tabblad msconfig) en opstarten (tabblad) een voor een inschakelen.
  6. Geweldig dit speelt zo normaal. De schone opstart durfde ik bijna niet te doen, (was vroeger gefascineerd door register programma's, ben toen vaak de mist ingegaan, heb mijn zoons moeten beloven nooit meer in het register te kloten) toch gedaan en het spel bleef stabiel. Op deze manier zou ik het kunnen spelen.
  7. Big Fish is een bekende spellenmaker, ik kan het wel beeindigen (windows 7). Gummy drop heeft een eigen facebookpagina, maar ja als je niet van spellen houdt, dan moet je daar niet zijn. In nederland is uploaden verboden maar downloaden niet dacht ik??
  8. Nee, ik had meer spellen (illegaal) die naar de taakbalk verdwenen, maar die heb ik allemaal verwijderd. Ik heb een abonnement op usenet. Ik heb wel geleerd om goed te kijken en alleen van bepaalde posters iets mee te nemen. Ik weet eigenlijk niet of het illegaal is, ik betaal er maandelijks voor. Ik neem alleen spellen en films mee geen applicaties (te link). Ik heb het vroeger wel eens gedaan maar ging de mist in en moest de pc laten repareren (eind 2014). Als het zo is dat je me niet helpt omdat ik wel eens illegaal download (heb ik daar begrip voor). Wel vraag ik mij af of er wel iemand is die alles op z'n pc heeft gekocht.
  9. Sorry dat ik niet alle informatie heb meegeleverd, dacht dat het niet nodig was, omdat die andere websites niet met een oplossing kwamen. Ik heb het programma uitgevoerd en die kwam met onderstaande link http://speccy.piriform.com/results/QEZBguAHoY3DbC3OiCeyFW3 Als je denkt dat je er niet uitkom, gewoon zeggen dan ga ik opnieuw formatteren.
  10. ja, is al een tijd geleden. Als je me niet kan helpen heb ik pech gehad, zal ik opnieuw moeten formatteren en windows er opnieuw moeten opzetten. Toch bedankt voor de reactie.
  11. de link naar de ander website is: https://www.pcwebplus.nl/phpbb/viewtopic.php?f=5&t=18157
  12. hallo, Bij een nederlandse helpforum is het niet gelukt misschien zijn belgen slimmer. Bij het spel gummy drop van big fish, gratis te downloaden van de site. Bij het spelen verdwijnt dit vaak naar de taakbalk, na dubbelklikken lukt het soms het spel weer op te starten en anders via taakbeheer te beeindigen. Ik heb avg internet security en avg pc tune up, maar die constateren niets vreemds. Ik ben geen computer nerd en reeds gepensioneerd, dus het is mij niet met de paplepel ingegoten. Bijvoorbaat mijn hartelijke dank
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.