Ga naar inhoud

jehowi

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

jehowi's prestaties

  1. Heb het probleem opgelost. Blijkbaar werden bepaalde programma's geopend in een tweede beeldscherm van mijn laptop. Toen ik dit beeldscherm uitschakelde, kwamen ze terug tevoorschijn.
  2. Hallo allemaal, ik zit sinds een half uur geleden plots met een heel naar probleem. Telkens wanneer ik Firefox of kladblok opstart, worden ze wel geopend, maar ze komen niet tevoorschijn. Met andere woorden: ze verschijnen wel in de takenbalk, en als ik erover heen glijd met de muis, zie ik ook in miniatuur het programma, maar wanneer ik er links op klik, gebeurt er niets. Ik krijg de programma's niet meer zichtbaar op de voorgrond. Heeft iemand hier een oplossing voor? zoals in de afbeelding --> links klikken op de miniatuur zorgt ervoor dat de miniatuur verdwijnt, maar er komt geen 'groot scherm' tevoorschijn.
  3. Het is gelukt met CCleaner. Waarvoor dank. Leuk programma trouwens. Meteen een hoop rotzooi van mijn pc af
  4. Hallo allemaal, ik zit al gedurende een hele tijd met een enorm irritant probleem. Enige tijd geleden installeerde ik een programma genaamd Kruidvat fotoservice. Sindsdien staat er standaard wanneer ik met mijn rechtermuisknop op een map klik twee programma's tussen de opties die ik er helemaal niet in wil hebben. Ik heb het programma Kruidvat fotoservice verwijderd, doch de opties blijven nog steeds staan bij de rechtermuisknopopties: Wanneer ik ga kijken in regedit, weet ik niet precies welk bestand ik moet verwijderen om ervan af te zijn, als dit al enig soelaas kan bieden. Iemand hier een oplossing voor? Dit zijn de bestanden die erin staan:
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.