Ga naar inhoud

DeWilde

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

DeWilde's prestaties

  1. DeWilde

    Opmaak

    Het antwoord van kape zal misschien wel de oplossing zijn. Ik ga het proberen maar het zal wel een tijdje duren om het te kunnen verifiëren. Heel erg bedankt. Het antwoord van alpha: de tekst komt niet via internet maar werd volledig door mij ingevoerd. Toch bedankt voor de moeite.
  2. DeWilde

    Opmaak

    Ik gebruik Word 2007 en werk in een groot document van 500 kB met circa 78.000 woorden (woordenboek). In de meeste alinea's komen woorden voor in romein (gewoon lettertype) en vet en cursief. De opmaak vet en/of cursief verdwijnt geregeld in een aantal alinea's, ik verbeter die en dan zijn er weer andere alinea's waar de opmaak verloren gaat. Dat blijft zich maar opnieuw voordoen. In de menubalk is het kadertje Standaardstijl dik omrand en in het valmenu 'Stijl wijzigen' staat 'geen gekoppelde stijlen' aangevinkt. Wat kan ik doen om te vermijden dat de opmaak steeds verloren gaat?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.