Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Domado

Lid
  • Aantal items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  1. Voor een update moet de SD-kaart van mijn smartphone ingesteld staan als "draagbare opslag". Ik denk dat dit niet het geval is en zou ze dus willen herformatteren. Alle Apps die er op stonden zijn teruggezet naar de interne opslag van het toestel. Ik vraag mij nu af of ik, zonder gevolgen voor de werking van het toestel, kan formatteren. Ik stel vast dat er op de SD-kaart en onder de rubriek "Overige" nog een aantal gegevens zoals: Ringtones (twee), Notifications, Whatsapp, ... staan.
  2. Ik probeerde een usb-wifi adapter te installeren op mijn desktop van Medion, maar de pc laat dit niet toe en verwijst mij naar de beheerder. Ik heb de firewall afgezet, maar dan lukt het ook niet. In bijlage de adapter. Past die adapter wel? Zo ja, waar moet ik de instellingen wijzigen? Zo neen, welke is aangewezen? Met dank.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.