Ga naar inhoud

denboris

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over denboris

  • Verjaardag 29-04-1986

denboris's prestaties

  1. bedankt allemaal het was idd de voeding. Ik heb die snel vervangen en alles werkt nu weer goed! Bedankt voor het advies!
  2. doe ik, ik ga morgen voor een nieuwe voeding zien!
  3. de eerste dagen wel, toen was het een probleem om "tot bij windows" te geraken, en kreeg ik daarvoor een foutmelding, of sprong de pc af. Heden gebeurt er niks meer, geen leven in de pc. waarschijnlijk voeding dan?
  4. Dag allemaal, sinds enkele dagen wou mijn PC 's morgens niet meer opstarten. Wanneer ik de stekkerdoos, waar mijn pc mee verbonden is, uit zet, en vervolgens weer aan, kon ik de pc probleemloos opstarten. Overdag kon ik de pc gemakkelijk uitzetten en terug aan zetten. Er bleek dus enkel een probleem te zijn wanneer de pc langere tijd (enkele uren) uitstond. Gisteren kwam na de eerste opstart, een scherm met de melding dat ik moest rebooten. Wanneer ik dat deed kreeg ik nog een aantal keer de vraag om te herstarten. Na een 5 tal keer startte de pc op. Goed, sinds vanmorgen werkt de trick met de stekkerdoos niet meer De pc geef nog een zuchtje (alsof het nog een beetje reserve elektriciteit gebruikt), en valt dan dood. Dat zuchtje duurt echt maar een seconde ofzo. Ik krijg "asus" beeld meer te zien, en geen vraag om te rebooten. Ik zocht wat info op, en met wat ik las, besloot ik het batterijtje op het moederbord te vervangen. Mogelijk zat daar de oorzaak van de problemen. Maar niet dus, nieuw batterijtje en zelfde probleem. Mijn vraag is volgende: welk component is er volgens jullie stuk? *ik checkte de pc ook al zonder stekkerdoos, dus daar ligt het niet aan. Alvast bedankt, groeten Boris
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.