Ga naar inhoud

octopus

Lid
  • Items

    25
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Geen info
  • Land
    Geen Info

PC Ervaring

  • PC Ervaring
    Geen Info

octopus's prestaties

  1. Weet er iemand in eenvoudige taal hoe ik een contactpersoon (mailadres) kan toevoegen in windows mail 10. Ik zoek me al de hele middag te pletter ook gegoogled maar kom er niet uit. Mensen wat maken ze het te toch alsmaar moeilijker
  2. Beste mensen, mijn email werkt nu correct! mijn photoshop werkt! mijn mediaplayer werkt! en ik heb een nieuw toetsenbord (azerty). Bedankt voor het meedenken!
  3. Ik denk dat ik het heb gevonden Windows 10 instellen voor je Telenet-emailadres? heb ik net gevonden op de website van telenet, morgen lukt het wel, bedankt!
  4. Is allemaal correct, bedankt voor het meedenken maar blijkbaar lukt het vandaag niet.
  5. Ik ga naar accounts beheren en klik op mijn emailadres van telenet en dan moet ik weeral mijn paswoord typen de accountnaam blijft onveranderd, en dan werkt het ook, maar als ik het mailprogramma afsluit en later weer terug opent dan moet ik telkens weer mijn paswoord typen en opslaan, maar helaas hij slaat niks op blijkbaar... mijn account paswoord is correct.
  6. Daar heb ik precies niks aan. Is het nu dat ik die computer in Nederland heb gekocht dat het allemaal niet werkt met dat mailen.Ik werk met mail voor windows 10.
  7. Ik heb een account bij telenet Ik weet verder niet wat je bedoel, Ik open met dat mail programma op windows 10.
  8. Mensen ik word hier echt ziek van! Ik moet telkens wanneer ik mijn mails wil zien of versturen naar mijn accountinstellingen gaan en telkens weer het wachtwoord typen ook als ik het heb opgeslaan!! Als ik sluit en heropen dan is mijn wachtwoord weeral weg en moet ik weeral mijn wachtwoord typen en opslaan maar dat heeft geen zin dat opslaan want het is telkens weg! Mijn email werkt perfect zolang ik het maar niet afsluit.
  9. photoshop doet het weer, ik heb die voorgeinstalleeerde trialversie van mcafee eraf gegooid en mijn vertrouwde avast eropgezet en toen deed ps het wel,,,, alles wordt beetje bij beetje duidelijk. Maar er zijn nog vele kleine obstakels zoals bijvoorbeeld het apestaartje en het vraagteken wat ik niet kan typen , en waarom ik maar 1 haakje kan typen,,,vraagteken. ik gooi dat qwerty klavier in de vuilbak, ik kan hier in Belgie niks mee doen, Hoe typ ik het accent grave en accent aigu op dit klavier, ja morgen een nieuw klavier azerty, En dan zien we verder. Ik kan mijn oude klavier niet in de nieuwe pc pluggen, vandaar.
  10. Ja het is photoshop 4 maar ja je weet wel geen betaalversie Bedankt ik zal morgen wel proberen uit te spitten waar ik mijn vragen het best kan stellen hier op het forum.
  11. Ja dank je, ik heb al wat bijgeleerd vanavond, ik heb gewoon een beetje weinig geduld. Het zal wel lukken
  12. ok, maar problemen blijven zich opstapelen, mijn software zoals photoshop en photomatix enz. installeert niet, ach ik zal er veel tijd in moeten steken en een hulpbron ter plaatse halen Toch bedankt maar voor vandaag is het genoeg. ja vlc had ik op mijn oude pc ook, heel gebruiksvriendelijk en simpel, bedankt voor de tip.
  13. Ik vind het echt allemaal moeilijk, ik heb er moeite mee, niks lukt me. Hoe kan ik er bijvoorbeeld voor zorgen dat ik mijn muziek kan afspelen met mediaplayer zoals bij windows 7, dan selecteerde ik alles afspelen en klaar, nu opent er een ander venster `groove muziek` met een hele hoop nieuwe dingen waar ik geen behoefte aan heb en ook geen tijd. Ik wil graag mijn muziek afspelen (alles wat in die map zit afspelen met mediaplayer) zelfs dat lukt me niet
  14. Hallo ik zopas een nieuwe pc gekocht met windows 10. Maar ik heb helemaal geen zin om weer alles te moeten uitpluizen tot ergernis toe en vele uren zweet en tranen hierbij te laten. Ik was die windows 7 zo fijn gewend ik wil graag terug naar 7. Is dat mogelijk en hoe had ik graag geweten. Dank!
  15. Tja, het ramgeheugen was inderdaad niet ingebouwd om de eenvoudige reden dat het niet eens besteld was, Het is ondertussen allemaal goedgekomen, het geheugen is besteld en inmiddels ingebouwd, Excuses konden er wel niet meer van af, maar eind goed al goed, Mag een slotje op
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.