Ga naar inhoud

Watermolen

Lid
  • Items

    25
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Watermolen

  1. Hmmm, vreemd genoeg stond er Enabled : No - by device settings. Dus effe veranderen naar Yes en het werkt. Vreemd dat ze het op 'no' geplaatst hebben als nieuw. Thanks anyway.
  2. Helaas, kan de update probleemloos installeren, maar het resultaat is hetzelfde, werkt even tot WIN8 opgestart is en dan niks meer.
  3. serial XC502292R part XC502292R - 01Q004BT model PSCBCE_01Q004BT
  4. Toshiba C870-1C3 Satellite C870-1C3 - Core i3 2370M / 2.4 GHz - Windows 8 64-bit - 6 GB RAM - 500 GB HDD - DVD SuperM 17 inch screen.
  5. Eenmaal ik mijn paswoord ingeef is het gedaan met dat touchpad, niks meer. Touchpad blijkt dus wel te werken, maar enkel op het beginscherm alvorens naar WIN8 te gaan. Ik kan wel gewoon werken met een muis. WIN8 zit op de laptop is die is nieuw. Als ik het opzoek: Synaptics PS/2 Port touchpad Proporties: this device is working properly Update software: is up to date Conflicting device list: no conflicts.
  6. Geen idee of het een WIN7 of hardware probleem is. Het begon, denk ik, een maand of drie geleden. De laptop begon steeds trager te werken, terwijl het gebruik normaal was, dus zeker geen uitmaxen van het systeem. Na uren van gebruik was het opnieuw opstarten de enige mogelijkheid op er terug, tijdelijk, mee te werken. Een probleem dat erger werd tot op het punt dat hij helemaal vastliep en... niet meer op te starten valt. De laptop is een Packard Bell, i3 met 4 geheugen, 30 maanden oud. Bij het opstarten krijg ik het venster 'windows foutherstel' met als keuze: - opstartherstel - windows normaal Kies ik windows normaal, wel, dan ga ik gewoon weer naar het 'window foutherstel' en kan dus enkel 'opstartherstel' kiezen. Krijg dan ... bestanden laden.. Blauw lichtje, harde schijf werkt hard ... en na enkele minuten krijg ik daneen blauw ipv van een zwart scherm, maar daar staat verder niks op en kan ik niks mee doen ongeacht de tijd dat ik wacht. Enige manier om uit te zetten is de powerknop. Met de WIN7 recovery CD kan ik ook niks doen want buiten wat geluid maken, opladen?, blijft alles hetzelfde. Win7 prob?
  7. Er blijven inderdaad sporen na gebruik van die Revo. Nu, de proeftijd van die Revo is ondertussen verlopen en is nu weg. DivX installeerde ik de afgelopen weken niet meer. Na 6 pogingen, of zoiets, heb ik het nu wel gezien. Ik laat iemand met verstand van zaken het bij gelegenheid eens proberen. DivX is nu ook weer niet zo belangrijk, wel gemakkelijk om online films te bekijken maar dat kan ook op andere manieren. Dank voor de hulp.
  8. De VLC player gebruik ik al jaren omdat die 'altijd" werkt, en daarbij denk ik vooral aan filesharing waar er bij de rest altijd wel iets was (geen geluid, geen beeld, enz..) en de VLC player is mijn vaste player. Probleem is dat op sommige sites je geen keuze hebt en het automatisch de Div X player is die nog steeds vastloopt na x testen. Een voorbeeld van zo een site is stagevu.com. Is het mogelijk om deze embedded Div X te verwisselen door de VLC player. Ik dacht dat er kwalitatief geen verschil is tussen beide. ---------- Post toegevoegd om 19:19 ---------- Vorige post was om 19:15 ---------- Nee, dat is het niet want de DIV X player kon ik gedurende de eerste dag (ook via die speciale balk in YT) gewoon gebruiken.
  9. Blijkbaar ben ik niet de enige. DivX web player doesn' t work | DivX Labs
  10. OK, dat programma werkt enkel bij een geforceerde de-installatie. Wel blijven de iconen gewoon staan terwijl het programma DivX player wel weg is. Blijkbaar blijf ik wel, na gebruik van de CCleaner gewoon wel met hetzelfde probleem: DivX werkt niet en legt mijn systeem lam. Na drie keer downloaden en verwijderen blijf ik met hetzelfde probleem zitten. Zit die 64 bits Windows 7 er voor iets tussen?
  11. OK, ga ik even proberen, maar, heb je geen oplossing voor uninstall? Ik bedoel maar, al enige dingen erop gezet, instellingen en zo en wil die niet graag zien verdwijnen. Div X laat geen uninstall toe, onbegrijpelijk...
  12. Probleem met mijn nieuwe laptop (i3-370M processor, 4GB DDR3 memory). Alles lijkt te werken met uitzondering van de Div X Plus player. Het is te zeggen, ik kon wel een paar uur YT clips bekijken in HD en ook een paar online films, maar dan was het game over. Dus maar even uninstall, maar, dat werkt gewoon niet. Dus maar "herstel" met als gevolg dat alles wat ik al installeerde meteen ook weer weg was. Nieuwe installatie van de DivX en werkt niet vanaf de eerste seconde. Terug werkt uninstall niet en bij het haperen van het programma kan ik ook niet gewoon sluiten. Via taakbeheer moet ik het programma afsluiten. Iemand een oplossing? Een gevolg van Windows 7? Alle hulp is welkom. Thanks.
  13. Nou, ik doe er niks bijzonder mee. Staat wel 8 uur per dag op, maar dat lijkt me niet overdreven. Die Dell 10V is natuurlijk de bodem, maar het toestel functioneerde niet naar behoren vanaf dag 1. Ik had het eerst niet door omdat de processor zwak is van nature, maar toen na 3 maanden het licht helemaal uitging en ik het toestel met een nieuwe processor kreeg zag ik wel het verschil. Buiten de garantie zit ik nu regelmatig met een "vertraging" in geluid en video en ik laat die echt niet meer herstellen. 250 tot 600 euro betalen voor een toestel dat nieuw een prijs van 280 had? Nee bedankt. Dell en de rest halen hun winst uit herstellingen (schandalig duur) en de korte levensduur van de toestellen. Ik had er al 5 en telkens hebben ze dezelfde ouderdomsverschijnselen zoals traag worden, enz... Van de technische kant ken ik geen fluit, maar van marketing weet ik wel het één en ander...
  14. Weet ik wel, maar de prijs is +€300. Tenslotte moet je ook nog een service plan nemen of je bent het haasje (€250 tot €600 voor een herstelling). Dit zal mijn 6de Pc worden en mijn ervaring is dat ze hooguit 2 jaar kunnen gebruikt worden. De enige laptop die ik had was een Acer, gekocht in 2004 voor €999. Zo een toestel kan je nu nergens kopen. Toen goede middenmotor, nu complete rommel. Na twee jaar duurde het opstarten 15 minuten en over alle problemen daarnaast wil ik het niet eens hebben. Saturn geeft 2 jaar en ik ben tevreden als ik een laptop 2 jaar kan gebruiken zonder bijkomende kosten. Ik ga wel nog eens neuzen wat ze anders aanbieden (ik zie ook die i3 bij een ander toestel) maar het zal waarschijnlijk die Compaq worden. Ik kan er mijn broek niet aan scheuren en het lijkt erop dat ik alles kan doen wat ik wil, en alvast een stuk beter dan de Dell die ik nu heb.
  15. Wat moet ik me voorstellen bij enige vooruitgang? Is het verschil dat tussen 1.6 en 1.9 als processor? Zeg maar, 15% beter of maakt die 3 geheugen ipv 1 ook nog wat uit? Thanks.
  16. Staat binnenkort voor €430 in de Saturn. 17,3" LED scherm met ingebouwde webcam. 6 cell batterij, kaartlezer (SD-MMC-MS-Pro), CD-DVD lezer brander, aansluitingen: 1xHDMI, 3xUSB, WIFI N, windows 7 home premium. RAM 3 GB DDR2, Harde schijf: 320Gb. Intel Celeron inside (1 ster op 5). Meer staat er voor de processor niet op de folder. Even op het net zoeken en dan krijg ik: Compaq Presario CQ71-420SB Notebook PC Product Specifications Compaq Presario CQ71-420SB Notebook PC - HP technical support (Spain - English) 1.9 GHz Intel Celeron Processor T3100 Ik begrijp wel dat dit geen super PC is. Nu gebruik ik een notebook Dell Inspiron 1011 met een atom N270 (1.6 GHz, 533MHz, 512KB, memory 1024MB). Gewone video gaat wel, maar livestream (sporza) gaat niet vlot. Ik gebruik een PC voor: chatten, surfen, veel video (YT and films), messenger en muziek. Ik speel totaal geen games. Mijn vraag: hoe gaat is die Compaq in vergelijking met Dell? Alvast bedankt.
  17. Was dit probleem wat uit het oog verloren en hoopte dat Adobe het probleem zou oplossen. Niet dus. Dan maar delete en die Foxit reader geplaatst en werk prima. Thanks.
  18. Leuke boel, is IE8 probleem. Adobe werkt blijkbaar totaal niet. En... nog geen echte oplossing. PDF attachments will not open after IE8 http://www.winvistatips.com/pdf-attachments-not-open-after-ie8-t175086.html
  19. Heb ik zopas gedaan en is hetzelfde. Een pop up met "druk op de knop om..." Maar, er is helemaal geen knop... Bizar. Op die Dell 10v is het wel met IE8. Een conflict? Weet iemand iets? Thx.
  20. PDF probleem - installatie Hallo, Onlangs kocht ik een Dell 10v. Adobe 9 PDF stond er al op. Probleem is, als ik een PDF wil openen, is dat ik een venster krijg met "klik op de knop om akkoord te bevestigen". Probleem is: er is geen knop! Delete en opnieuw installeren = hetzelfde resultaat. Enig idee? Thx!
  21. HD/YT met mijn desktop gaat wel, maar precies een paar seconden nodig om over te schakelen. Vaak zie ik geen verschil met het gewoon afspelen, maar misschien zijn het mijn ogen.
  22. Als ik maar een film (DivX) of YT kan kijken. Tuurlijk, HD is leuker (de 10 is met HD), maar voor €280 (was juist een promotie) lijkt het me een goede koop. Wel 4 weken leveringstermijn...
  23. Juist, mijn desktop (€550) is een goede twee jaar oud en was inderdaad niet hét van hét. Daarvoor had ik een Acer laptop (€900) en dat klereding ging al stuk na 1,5 jaar. Scherm stuk en voortdurend oververhitten en dan shutdown. Enfin, ga die Dell 10v dan maar bestellen. Met €300 kan ik er mijn broek niet teveel aan scheuren...
  24. Ik veronderstel dat het grote verschil hem zit in de processor?
  25. Hallo allemaal, Ik heb momenteel een desktop van Packard Bell. Vroeger had ik een laptop van Acer, maar echt goede ervaringen had ik daar niet mee. Nu, ik blijf gewoon mijn desktop houden maar wil nu graag een laptop voor in bed. Het nieuwe toestelletje van Dell lijkt me wel wat. Ik gebruik een PC voor: surfen, bekijken van films en nieuws, YouTube clips, MIRC en Messenger, PDF files, beluisteren van muziek. Dat is het zowat, ik gebruik mijn PC niet voor zware grafische toepassingen zoals het spelen van spelletjes. De Dell 10v zou dus gewoon voor thuis zijn. De geringe autonomie is dus, voor mij, van geen belang. Ik maak me vooral zorgen over geheugen, processor en grafische kaart. Mijn vraag: is deze nieuwe Dell beter/slechter dan mij huidige desktop waarvan ik vrij tevreden ben. http://www1.euro.dell.com/be/nl/thui...=dhs&cs=bedhs1 Technische details Dell 10v: Mini 10v: Intel® AtomTM N270 (1,60 GHz/553 MHz FSB/512 KB L2-cache) Mini 10 en Mini 10v: 1 GB, DDR2, 533 MHz Mini 10v: Geïntegreerde Intel® 945GSE UMA Graphics Media Accelerator Mini 10v: Glanzend 10,1-inch beeldscherm (1.024x576) WSVGA Mini 10 en Mini 10v: Luidsprekers: twee 1,0-watt luidsprekers Microfoon: één geïntegreerde analoge microfoon Mini 10v: 160 GB SATA HDD - 2,5 inch - 5.400 rpm Draadloos Mini 10 en Mini 10v: Wi-Fi: Dell 1397 WLAN 802.11g halve minikaart Dell 1510 WLAN 802.11g/n minikaart Mijn huidige desktop: Packard Bell iStart 7005 Processor: Intel Pentium D 820 - 2x2.8 Ghz Geheugen: 1 GB DDR2 Grafische kaart: ATI Radeon Xpress 1100 384MB HM Het gaat me dus vooral over processor, geheugen en grafische kaart. Alle meningen zijn welkom. Alvast dank.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.