Ga naar inhoud

Virtualgod

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Virtualgod

  • Verjaardag 23-11-1990

Virtualgod's prestaties

  1. Bedankt voor het antwoord , maar aangezien windows 7 alle driver zelf installeert , heb ik geen control panel ter beschikking... Een andere oplossing?
  2. Beste Ik heb een laptop met een defect (gebarsten) beeldscherm. De VGA kaart en andere hardware is nog intact. Ik heb er een beeldscherm aangekoppeld en dat werkt perfect. Nu moet ik wel steeds tijdens het opstarten op FN + F5 drukken zodat de pc overschakeld naar het externe beeldscherm. Dit is vreselijk irritant. Ik zoek dus zo snel mogelijk een aanpassing op de computer (in windows of bios) om de pc automatisch te laten opstarten naar het externe beeldscherm. Ik heb al veel gezocht , maar niets gevonden. Dank bij voorbaat Sebastiaan
  3. Ik heb laatst een Conceptronic USB Adapter C54RU gekocht voor draadloos internet voor mijn laptop. Nu vind ik echt nergens een driver voor deze te installeren op Linux. Kan iemand me helpen? :s Dank bij voorbaat V.
  4. Hij voelt zelfs heet aan. Stof is verwijderd en koelelementen zitten nog vast ...
  5. Ik heb nu al een jaartje een Toshiba laptop (Notebookcheck: Toshiba Satellite A300D) Nu wordt mijn computer enorm warm. Volgens speedfan is mijn CPU soms 95°C en die mag max 100 ° C zijn. Soms valt de pc ook uit. Ik heb al meerdere keren vista opnieuw geinstalleerd. Zou dit misschien kunnen liggen aan een tweak? Of aan een programma (tuneup) dat mijn CPU zo warm wordt? Of aan een ontbrekende driver? Kan het misschien ook zijn dat het komt omdat hij ooit eens geinfecteerd is met een Spynet Trojan? Ik heb al veel geprobeerd , de koelers zijn stofvrij ( aangezien ie maar een jaartje oud is) en ik heb een extra laptop cooler gekocht. Ik ben ten einde raad , hopelijk kan iemand me helpen. Thx V.
  6. Bedankt voor de reactie Maarten .;-) Maar als je bovenstaande post leest , heb ik al een externe cooler gekocht voor extra aanzuiging van lucht en houd ik dus rekening met vlakke oppervlakken en omgevingstemperaturen etc. Kan ik iets doen om de temperatuur te verlagen? Softwarematig misschien? Thx S.
  7. Heb nu al bijna een jaar een laptop , waar ik zeker tevreden van ben. Voor meer specificaties Toshiba Satellite A300D-14R Review - Personal Computer Magazine TestCenter Ik heb al veel op google gezocht, maar weinig gevonden. Allesinds , nu is de laptop na een paar keer vista te recoveren zeer warm. Hij wordt zeer snel warm en de temperatuur bedraagd volgens SPEEDFAN tussen de 85 en 95 graden ( de core). Is dit abnormaal warm? Ventilatoren zijn vrij en heb zelfs extra koeler gekocht. Aan wat zou dit kunnen liggen? Met externe cooler is hij iets minder heet , maar toch nog warm. Dringend hulp gevraagd ! Thx S.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.