Ga naar inhoud

Gamerboy0985

Lid
  • Items

    12
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Gamerboy0985's prestaties

  1. Ik heb het hier vandaan http://www.pc-helpforum.be/topic/58146-waarschuwing-ssd-verliest-data-al-na-enkele-dagen-zonder-stroom/ Maar bedankt, daar ben ik blij mee.
  2. Hallo, ik heb gelezen dat SSD's na een bepaalde periode data verliezen. Ik heb een nieuwe pc met 500 GB SSD en 3 TB HDD. Mijn vraag is dat als de stekker in het stopcontact blijft zitten de SSD dan ook data verliest. Zo ja, is het dan wel verstandig om het besturingssysteem op de SSD te zetten? Moet ik als ik het besturingssysteem op de SSD zet de SSD ook partitioneren of is dat niet echt nodig? Alvast bedankt voor de hulp.
  3. Oké, hartelijk bedankt. Ik denk dat ik eruit ben. Dit is een ideale opstelling voor mij. Ik ben erg tevreden over de hulp en ondersteuning van je. Ik sla alles op zodat ik het niet kwijt kan raken. Nogmaals bedankt!
  4. Ziet er heel erg netjes uit. Ik verbaas me er echt over dat jullie dit zomaar kunnen. Qua beeldscherm dacht ik aan 24-inch. Zelf dacht ik aan deze. 24 inch BenQ RL2455HM Gaming
  5. Oke, we zullen mijn oude pc wel als thuis pc gaan gebruiken aangezien die nog slechter is. Ik zou het zeer op prijs stellen als je even wilt kijken wat je er van kunt maken. Aangezien ik toch niet ga assembleren en ik dan weer geld en moeite kwijt ben. : ; )
  6. https://goo.gl/DAZ7y5 Is dit een mogelijke game pc?
  7. aangezien ik het even besproken heb pas ik dit onderwerp een beetje aan. Ik zal even de vragen beantwoorden en vertellen dat het toch een hele nieuwe pc wordt. Waarvoor heb ik een pc nodig? - gamen en voor wat schoolwerk. Wat is mijn budget? - ongeveer €1000 exclusief beeldscherm en windows. Een merkkomputer of samenstelling? - een samenstelling. Ga ik overklokken? - Nee Ga ik later upgraden? - dat lijkt me wel handig aangezien hij daardoor langer mee kan blijven gaan. Heb ik al die nieuwe functies wel nodig? - een dvd-lezer zou wel handig zijn maar een USB3.0 poort is niet nodig. Ik heb wel een stuk of 5 USB poorten nodig... Ga ik zelf assembleren? - Nee, ik heb hier geen ervaring mee. Heb ik een besturingssysteem nodig? - ja, in ieder geval een Windows. Het liefst 10 Ga ik zelf installeren? - geen van ons ervaring mee... Dus nee Heb ik een voorkeur aan onderdelen? - Niet bepaald. Heb ik nog randapparatuur nodig? - nee. Heb ik nog specifieke wensen? - nee.
  8. Ik heb er ondertussen ook nog wel weer over na gedacht. Is het ook mogelijk om onderdelen uit deze systeemkast over te zetten en dan langzaam aan te vervangen door betere onderdelen? En dan gaat het vooral om welke? Mijn vraag blijft wat het handigst is als U/jullie bedenkt dat ik er wel een tijdje mee wil doen. Een hele nieuwe. Of deels overzetten. Of alleen bepaalde onderdelen vervangen in de veriton.
  9. Hallo, ik heb het programmatje z'n gang laten gaan en hier is de URL: http://speccy.piriform.com/results/uPVzzBK7C3tHFk2d6U6iWGf Misschien is het handig als ik vertel dat ik alleen savonds online kan zijn. Alvast bedankt voor de hulp
  10. hallo, ik vind gamen hartstikke leuk. ik heb dan ook een leuk computertje om mee te beginnen. helaas is hij nu redelijk oud en werken de spellen die ik leuk vind niet echt goed. ik heb een acer veriton met een nvidia gt620. zoals de meesten misschien al weten is dit in dit geval een low-profile card. ik heb 8 GB ram en een intel core i7 processor. mijn voeding is volgens mij wel voldoende. ik ben van plan om deze videokaart te vervangen door een nieuwe (misschien in deze systeemkast) low-profile card. helaas zijn er niet erg veel goede videokaarten op deze afmetingen. misschien kunnen jullie advies geven. wel een kleine videokaart zoeken of alles overzetten in een(grote) andere systeemkast en dan later een nieuwe videokaart (etc.). of deze pc verkopen en een nieuwe kopen... mijn voorkeur ligt (als het mogelijk is) op een nieuwe kleine videokaart voor in deze systeemkast. alvast bedankt :-)budget voor alleen videokaart: €150-200,- budget voor de systeemkast erbij: ----
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.