Ga naar inhoud

Rauz

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Rauz's prestaties

  1. Heb nu de nieuwe versie van Java bedankt. Ja dat klopt ik gebruikte Bullguard maar is ook reeds verlopen. Dit is mijn logje - zoek-results.txt. Heb aanpassingen gedaan via mijn Telenet Account wat beter zou moeten zijn voor mijn Belkin Adapter maar nog steeds niks veranderd ook niet bij het gamen daar heb ik ook nog steeds lag .
  2. oke bedankt ! hier heb je mijn log log.txt hoop hier een oplossing uit te krijgen , alvast bedankt voor de moeite !
  3. Hallo , ik heb een probleem tijdens online gamen , ik heb last van hoge ping wat raar is want ik gebruik een wifi versterker heb zo juist wat zitten rond kijken wat het probleem zou kunnen zijn maar niks gevonden ik zie wel bij mijn ( actieve netwerken weergeven ) dat mijn netwerk op openbaar staat en ik weet niet goe ik dat kan veranderen naar thuis netwerk want ik kan niks aanklikken.. hoop dat iemand me kan helpen . mvg rauz
  4. heb geen last meer van oranje lichtjes maar nu zit ik met een ander probleem ik speel regelmatig online games maar heb vaak irritante lag mijn ms die veel te hoog naar boven gaat endat geeft met mijn wifi verbinding temaken mijn wifi staat op 100 procent dus snap niet waarom ik soms zo hoge drops krijg
  5. Goedenavond , ik heb sinds kort een wifi versterker gekocht model ( Belkin N300 ) maar zit met een irritant probleem regelmatig word het lichtje oranje of pinkt het oranje dus dan heb ik geen verbinding meer met mijn wifi heb al verschillende keren zitten resetten maar helpt niet ook niet via wps knopje ik zit 1 verdiep boven de router dus daar kan het niet aan liggen volgens mij.. zou het iets met mijn instellingen kunnen zijn ? ik weet dus namelijk helemaal niks over IP adressen enz mijn Provider is Telenet hoop dat iemand van jullie mij kan helpen alvast bedankt mvg Kim.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.