Ga naar inhoud

RobinhoM

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

RobinhoM's prestaties

  1. Ik vertelde deze antwoorden aan mijn broer, die iets meer kennis van zaken heeft dan mezelf op dit vlak, en hij zei me dat ik niet zomaar de modem kan resetten. Dit zou niet lukken omdat een 'hoofdmodem' is verbonden aan mijn modem, en dat hij een niet zo eenvoudige configuratie van mijn modem heeft uitgevoerd in het begin. Klopt dit ongeveer?
  2. Oke, dan zal ik dit eens een kans geven. Ik laat weten wat het resultaat is!
  3. Hallo Sinds lange tijd kamp ik met een probleem met mijn netwerk thuis. Wanneer ik aan het surfen ben, werkt mijn internet plots niet meer en krijg ik de melding 'beperkte netwerktoegang'. Meestal kan ik opnieuw verder surfen na 15 seconden of na dat ik mijn verbinding verbreek en opnieuw connect. Na veel online gezocht te hebben, kwam ik volgens mij bij een mogelijk oorzaak. Namelijk dat mijn 'standaardgateway IP verschilt met het DNS IP. Zou dit een oorzaak kunnen zijn, en hoe kan ik dit namelijk oplossen? Anderzijds is het misschien omdat mijn router verkeerd geconfigureerd is, gezien het feit dat ik telkens maar voor 15 seconden 'offline' ben van mijn verbinding en dan terug verbinding krijg. Alvast bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.