Ga naar inhoud

alain1988

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over alain1988

  • Verjaardag 16-09-1988

alain1988's prestaties

  1. oke, dit was voor zover ik weet alleen tijdens die test. Wat kan of moet ik hieraan doen? Of duidt dit alleen maar meer op een defecte harde schijf? Normaal gesproken is de temperatuur lager. ---------- Post added at 22:44 ---------- Previous post was at 22:37 ---------- ik snap die test voor geen meter Stegisoft, ik kan niet wijs worden uit die instructies.
  2. ok ga ik dat even doen. Ondertussen heb ik ook een HDtune error test gedaan. Allemaal groene vakjes alleen wel critical hard disk temperature (ongeveer 56 graden) daar bleef die op hangen
  3. IK heb het gedownload maar die instructies snap ik niet zo goed. Zit ik hier nog goed? Zo ja....hoe verder?
  4. Alvast bedankt voor uw hulp maar nu het volgende... Ik werd er zo gek van dat ik alles heb geformatteerd en windows opnieuw geinstalleerd! Maar nu doet hij het nog steeds? Kan het dan nog steeds een software fout zijn of moet ik nu gaan denken aan een defect aan de harde schijf of iets dergelijks?
  5. Service pack 3 was al geinstalleerd, dus het is niet mogelijk om dat bestand te installeren. Wat nu?
  6. Oke ik snap niks van die vertaling:D, maar het ik ga het even proberen. Alvast bedankt. Groetjes Alain
  7. Hallo allemaal, ik kom maar meteen met de deur in huis vallen... Mijn computer valt om de haverklap uit. Dit doet hij alleen als ik aan het internetten ben. Bij internet explorer en mozilla firefox dat maakt geen verschil. Hij geeft dan een foutmelding en sluit dan de hele pc af, en start hem vervolgens ook zelf weer op. Dit zijn de meldingen: 2 van mozilla, 1 van internet explorer Ik hoop dat iemand mij kan helpen want dit is echt heel vervelend. Alvast bedankt, groetjes Alain
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.