Ga naar inhoud

pruts13

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door pruts13

  1. Ik kan mijn batterij helemaal niet meer opladen. Kan ik die ergens resetten of zo ? Hoe weet ik of de batterij helemaal stuk is ?
  2. Bij een volledig opgeladen batterij had ik vroeger tot 5 a 6 uur vooraleer die moest opgeladen worden. Na de update voor windows 10 is dit nu zowat de helft en bij opladen blijft hij aan het eind steeds zeggen : "volledig opgeladen in 01 minuten" en dat blijft zo. Kan ik dit verhelpen en hoe ? Bedankt bij voorbaat.
  3. ja, bedankt. De oude batterij laadt op tot een 98% ( dit is misschien te wijten aan de ouderdom = 4 jaar ) . De nieuwe zwaarder batterij gaat naar 100% dus die is ok. Voorlopig is er geen nieuw probleem opgetreden. Hartelijk dank voor de hulp.
  4. Ik heb het geprobeerd maar er gebeurt niks . De instructie in de boot zegt dat dit enkel werkt met een smart-accu wat dit ook moge zijn.
  5. sorry, heb het geprobeerd maar geen reactie, nog andere voorstellen ?
  6. Mijn accu van mijn samsung laptop laadt maar op tot 80% zegt de software. Heb een nieuwe accu gekocht maar het resultaat blijft het zelfde . Hoe kan ik nagaan wat het probleem is ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.