Ga naar inhoud

Visionaire89

Lid
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Visionaire89's prestaties

  1. Het was dan toch een interferentie probleem met andere netwerken. Technieker heeft kanaal veranderd en alles werkt terug zoals het hoort. Soit, kosteloos opgelost
  2. Ik heb ook geen flauw idee meer. Donderdag komt de technieker van Telenet langs...
  3. We hebben hier thuis 2 routers voor wifi staan. Ene die ik al lang had (Belkin: http://cdn2.pcadvisor.co.uk/cmsdata/blogentries/3218249/Belkin%20Play%20router_360.jpg) en sinds een paar weken ook nog ene van Telenet zelf (http://corporate.telenet.be/sites/default/files/modem.png) die zijn ze hier zelf komen installeren met hun 'helemaal mee tournee'. Beiden hebben voordien altijd perfect gewerkt en er is hier bij mijn weten niet echt iets veranderd dus ik begrijp het echt niet. Zou ik dan contact moeten opnemen met Telenet? Vind het wat vreemd, aangezien ik wel op het internet zit dus daar ligt het volgens mij niet aan?
  4. Blijkbaar kan mijn vriendin hier ook niet meer op de wifi met haar GSM. Dus volgens mij kan er niemand meer op de Wifi buiten ik zelf met mijn laptop en GSM...
  5. Jep, zit op dezelfde plaats als vroeger. Vlakbij de modem gaan zitten helpt ook niet, zit er nu ongeveer 2 meter van af. Wat bedoel je precies met van kanaal veranderen en hoe probeer ik dat ? Beveiliging uitschakelen helpt ook niet. Bedankt voor de moeite al alleszins.
  6. Heb ik ook al geprobeerd. Heb hem zelf al eens volledig verwijderd en terug geïnstalleerd en werkt ook niet. Net ook opgemerkt dat mijn Playstation 4 ook niet meer connect naar het draadloos netwerk.
  7. Dat is net het probleem. Hij kan geen verbinding maken met het netwerk. Krijg ik ook als melding : kan geen verbinding maken met netwerk. Als ik dan op problemen oplossen klik krijg ik het voorstel dat ik de modem moet resetten maar dit werkt uiteraard ook niet.
  8. Hallo iedereen, Zit sinds een paar dagen met een vervelend probleem. Ik kan me met een laptop (Windows 7) niet meer aanmelden op een draadloos netwerk hier in huis en nochtans heeft dat al de tijd daarvoor probleemloos gewerkt. Mijn GSM en andere laptop kunnen wel zonder probleem connecten dus het probleem zal zich bij de Windows laptop situeren. Als ik de internet kabel rechtstreeks in plug geraakt de laptop wel op het internet. Volgens apparaatbeheer werkt de draadloze netwerkadapter ook gewoon. De DNS cache wissen maakte ook geen verschil. Kan iemand mij helpen ? Alvast bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.