Ga naar inhoud

Ramonhuele

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Ramonhuele's prestaties

  1. Beste forum leden. Ik heb het advies van captain Kirk opgevolgd en contact opgenomen met Ziggo. Het blijkt dat ik een sterk verouderde modem heb met een losse router en die combineert slecht met nieuwe laptops. Eerdaags komt de nieuwe modem binnen. Ik laat nog weten hoe het afloopt. Allen hartelijk dank voor het mee denken.
  2. Dan moet ik die geselecteerde tekst toch nog op een of andere manier van de laptop naar mijn telefoon krijgen. Met mijn telefoon ben ik op het forum bezig. Het is geen probleem om de tekst te selecteren maar om het in een reactie te plakken, omdat ik een ander apparaat daarvoor gebruik. Bedankt voor de tip evengoed, het zal heus wel een keer van pas komen.
  3. Plakken in het antwoord gaat helaas niet. Met de laptop kan ik dit platform niet benaderen. Er staat: Media state: Media disconnected Description: Microsoft ISATAP Adapter Physical address: 00-00-00 etc DHCP enabled: no Auto configuration enabled: yes Er staat een hele rij van dit soort informatie. Is bovenstaande voldoende?
  4. Onder aan staat het symbool dat aangeeft dat er verbinding is (de kegels) en als ik er met de cursor op ga staan verschijnt de tekst verbonden met ziggo......
  5. Dag Sento, Allereerst bedankt voor je reactie. Wij gebruiken meestal explorer en soms chrome. Een screen shot lukt niet. De melding is "Deze pagina kan niet worden weergegeven". En dan een aantal voorstellen: Controleer of het webadres juist is Zoek de pagina met een zoekmachine Vernieuw de pagina na een paar minuten. Geen van de drie heeft geholpen. Groet, Ramon
  6. Goedenavond. Onze laptop heeft wel verbinding met het internet maar de pagina's kunnen niet worden weergegeven. Het betreft een Acer Aspire E1-522 model MS2372. De beveiliging is van Windows firewall, er staat ook een snelkoppeling naar Norton op het bureaublad. Heeft er iemand een idee waarmee we weer normaal gebruik van het internet kunnen maken? Alvast bedankt. Vriendelijke groet, Ramon.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.