Ga naar inhoud

ARC

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

ARC's prestaties

  1. Clarkie, Ik liet het aangegeven diagnose programma lopen, doch dat leverde geen fouten op...
  2. Beste Alpha, Downloaden en installatie gelukt. Werkt, zowel "voor opslaan als pdf" als voor "verzenden als pdf bijlage", spijtig genoeg niet! Bij het afsluiten van het document krijg ik echter telkens ook, naast het eerdere - niettegenstaande het bestand wel degelijk bestaat - " bestand kan niet worden gevonden" foutmelding in bijlage. Windows Live Mail is echter ook wel degelijk geïnstalleerd én bruikbaar.
  3. Beste Clarkie, Zal wel niets anders op zitten. Ik probeer dat van zodra mogelijk. Alvast bedankt.
  4. In het verleden verstuurde ik word-documenten als PDF-bijlagen bij mijn mails door in Word via "verzenden"/als pdf-bijlage de mail en bijlage aan te maken. Recent lukt dit niet meer. Ik krijg de melding " dit bestand kan niet worden gevonden". terzelfdertijd stelde ik vast dat het ook niet meer mogelijk is een word-document als een pdf-file op te slaan. ik krijg dezelfde foutmelding. Wat is hier plots aan de hand?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.