Ga naar inhoud

FleurHof

Lid
 • Aantal items

  6
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

FleurHof's prestaties

 1. Zie afbeelding in deze link. Ik zie exact hetzelfde: http://www.onemorething.nl/community/topic/externe-harde-schijf-bevoegdheden-veranderen/ Hetgeen wat hij overigens zegt, werkt bij mij niet!
 2. Nee, helaas niet. Al die opties zie ik niet. Er staat alleen met tekst 'alleen lezen'. Geen slotje of optie om te wijzigen. Hoe voeg ik een afbeelding in dit gesprek toe, dan kan ik een prinsscreen laten zien..
 3. ik probeer een prinsscreen toe te voegen in dit gesprek, maar ik kan alleen URL's toevoegen, klopt dit? Anders kan ik laten zien welke opties ik heb
 4. Hoi, Dit krijg ik allemaal niet te zien via mijn mac. Alleen 'toon info' en dan kan ik niets wijzigen.
 5. Ik heb geen idee hoe de Seagate is geformatteerd. Het was inderdaad toentertijd mogelijk om bestanden te bewerken, verwijderen of toe te voegen. Zowel via MAC als via een windows pc. Ik heb nu een macbook pro OS X YOSEMITE 10.10.5. Mijn vorige Macbook was een Macbook Air en dat was nog Max OS X volgens mij. Ik heb al zo vaak de harddisk eruit gehaald zoals jij voorstelt, maar dit werkt niet. Ik moet de 'alleen lezen' instelling zien te wijzigen naar een instelling waar je ook kunt bewerken, etc. Gr.
 6. Hallo, Ik heb 2 jaar geleden een harddisk van Seagate aangeschaft (1 TB) Hier heb ik vanuit mijn macbook en windows pc bestanden op geplaatst. Inmiddels heb ik een nieuwe Macbook en als ik de harddisk eraan hang, word deze gewoon herkend. Het probleem is: ik kan geen bestanden vanuit mijn nieuwe macbook op de harddisk plaatsen of wijzigen. Ik kan er WEL bestanden afhalen. Mijn oude pc heb ik niet meer, en via mijn oude macbook krijg ik hetzelfde probleem. Het lijkt dus wel of er een soort beveiliging op zit, waardoor ik geen nieuwe bestanden kan plaatsen. Ik wil de harddisk uiteraard niet resetten, want dan raak ik de bestanden kwijt. Als ik 'info' open, staat er onder het kopje 'lezen en bevoegdheden': alleen lezen. Dit moet ik dus zien te wijzigen. Iemand een idee hoe ik dit probleem kan oplossen? Alvast mijn grote dank! Groetjes, Fleur
×
×
 • Nieuwe aanmaken...