Ga naar inhoud

jeanpier1

Lid
  • Items

    20
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over jeanpier1

  • Verjaardag 27-08-1950

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Man
  • Land
    België

PC Ervaring

  • PC Ervaring
    Weinig Ervaring

jeanpier1's prestaties

  1. Hallo Asus, Dat had ik begrepen maar het probleem is dat er sinds december geen upates meer kunnen gebeuren omwille van de melding : geen legitieme versie terwijl dit we degelijk zo is en daar zoek ik een oplossing voor !!
  2. Hallo kape, Voor jou in het bijzonder nog eens een dankwoordje. De computer doet het nog steeds goed!! Vervelende reclame en ongepaste filmpjes niet meer te zien !!
  3. Beste Asus, Ik had dit ondertussen eens gecheckt bij mijn laptops en zag dat die nummers inderdaad geen overeenstemming hebben. Enig idee hoe ik het probleem kan oplossen of moet ik mij hiervoor wenden tot microsoft zelf?
  4. Ikke nog eens, Wanneer ik bij eigenschappen computer kijk staat er bij Windows activeren : Windows geactiveerd en daaronder een product-id. Moet dit nummer hetzelfde zijn van het nummer op de achterzijde van de computer onder product-key? Want dit is hier niet zo, is compleet anders, ze bestaan wel allebei uit 15 karakters.
  5. Hallo kape, Delfix heeft zijn opruimwerk gedaan. Het updaten lukt nog steeds niet ! De probleemoplosser geeft volgende foutcode aan 0x800706F7. Heb eens fix it geprobeerd maar zonder resultaat. Heb gelezen dat hotfix zou kunnen helpen. Is dit betrouwbaar?
  6. Hallo Kape, Computer nog een nachtje langer op logement hier Hij doet het prima nu. Geen vervelende reclame meer tussenin en stuk sneller werkend. Heel erg bedankt hiervoor !!! Alleen het probleem met de updates en zogezegd niet legitieme versie blijft bestaan. Ik haat het als men zegt dat iets niet legaal is wat echt wel zo is. Maar goed, zal wel één of ander virus geweest zijn die ons hier mee opgezadeld heeft zekers. Probleemoplosser voor updates geeft foutcode aan, heb dat even opgezocht en lijkt me iets te zijn rond 32-bits versie en 64-bits versie denk ik voor zover ik al iets begrijp van computertaal. Ik weet niet of het een probleem is wanneer hij niet meer update?
  7. :hello-bord:kape, ----- Job Complete ----- Er verschijnt rechts onderaan icoontje van windows repair ( rode tas) Moet ik jou hiervan nog iets doorsturen?
  8. Dag Kape, Nog een vraagje : er wordt steeds vermeld dat ik geen legitieme versie van windows heb terwijl dit wel degelijk het geval is !!! Ik heb de produktcode op de sticker aan de achterkant van de pc. Wanneer ik de weg volg die microsoft me toont loop ik steeds vast bij het installeren van het updatepakket die de validatie zou moeten in orde brengen. Weet jij hier raad mee? De laatste update die hier vermeld staat is Microsoft .NET Framework 4.5.2 voor Windows 7 (KB2901983) Installatiedatum: ‎18/‎12/‎2015 11:36 Installatiestatus: voltooid Type update: Aanbevolen Txs !!
  9. Hallo Kape, Hier ben ik even terug. Heb tot morgennamiddag nog eens computer om verder af te werken Hierbij het gevraagde logje: AdwCleanerC2.txt
  10. Beste kape, Ons papa miste zijn computer dus ik bracht hem terug (want ik had hem meegenomen om vlotter te knn aan werken). ik woon eindje van hem af en kan pas ergens volgende week uitvoeren wat je vroeg. Tot later !
  11. Goede morgen kape, Ook al vroeg uit de veren zag ik Zal blij zijn als dit alles achter de rug is, ik doe dit immers voor mijn papa en het heeft me al ettelijke uurtjes van mijn tijd (en jouw tijd vermoedelijk ook) gevraagd. Ik had mijn antivirus deze keer niet uitgeschakeld omdat dit niet vermeld stond en avg blokkeerde de uitvoering, ik moest hiervoor de threat toestaan die de volgende code vermelde 800A004C ( runtime microsoft VBS script). Ik heb dit gedaan om verder te kunnen doen en hieruit komt volgend resultaat : zoek-results.log
  12. Goede avond, Ik heb daarna AVG free gedownload.
  13. Hallo kape, ikke weer, na opstart computer dan toch verlost van vervelende reclame !! En wat een snelheid plots in het opzoeken van info !! Ik had voordien ook steeds melding dat ik over geen legitieme windows versie beschikte terwijl dit helemaal niet kan!! Ik heb nu nog steeds het zwarte achtergrondscherm maar zit even te wachten op de volgende keer dat ik melding krijg dat ik over geen legitieme versie beschik. Ik heb immers gelezen dat je dan verder moet aanklikken en de productsleutel die op sticker van mijn pc staat moet ingegeven worden.Hopelijk is het zo eenvoudig als microsoft schrijft want ik las op jullie forum eens dame die best goed in de problemen zat door dezelfde melding. Gelukkig waren jullie er om haar tot het laatste te ondersteunen en kwam er een oplossing. Jullie zijn echt goud waard !!! Met dankbare groeten !
  14. Hallo, Heb toch al nieuw logje gemaakt, kan geen kwaad denk ik .log.txt
  15. Beste kape, Ik heb ondertussen weer internetverbinding. Ik had omwille van mijn geïnfecteerde pc het antivirusprograma PC Keeper verwijderd en op aanraden van vrienden Avast free gedownload en een opstartscan laten uitvoeren, hierna had ik geen verbinding meer. Ik heb dan avast maar weer verwijderd en had terug verbinding. Gelukkig want anders kon ik adwcleaner niet downloaden. Ondertussen regent het hier nog reclameboodschappen binnen die het internetten grondig blijven verstoren.Het duurt steeds een aantal pogingen om pc helpforum te kunnen opstarten want reclame neemt steeds over. Begin ik de ganse procedure nog eens opnieuw en stuur ik terug een logje door? Mijn excuses voor het zootje!!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.