Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

JAISA

Lid
 • Aantal items

  130
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over JAISA

 • Titel
  Lid
 • Verjaardag 21-08-1949
 1. Dat was de oplossing! De telefoon was verbonden als camera. Nu verbonden als media apparaat en werkt als een zonnetje. Bedankt maar weer voor het meedenken. TOP !
 2. Als ik de telefoon aan de laptop hang gebeurt hetzelfde. Ook hier zit windows 10 op. Zou het daar aan kunnen ligggen?
 3. in de verkenner zie ik de filmpjes helemaal niet.
 4. vlc player gedownload en ge installeerd. Helpt helaas niet. De verkenner laat de filmpjes gewoon niet zien.
 5. Op mijn Samsung telefoon openen ze ook wel, maar ik krijg ze niet op de PC. Wel de foto's.
 6. Als ik mijn telefoon aan de pc koppel en ik wil mijn foto's en video's bekijken en / of kopieren naar een stickje, dan openen de foto's wel , maar de video's niet. Enig idee wat ik moet doen?
 7. Inmiddels na nog meer problemen een nieuwe pc. Hopelijk nu voorlopig geen problemen meer. Dus hartelijk dank voor al het meedenken en dit zou gesloten mogen worden.
 8. Beste Passer. Fijn dat je mee wil denken. Op jouw eerste vraag moet ik nee antwoorden. Maar ik ben er van uit gegaan dat de it-er die mij heeft geholpen dat wel wist. Ik kan hem momenteel niet bereiken..... Neemt niet weg, dat ik nog wel graag een poosje met dit systeem wil doen.
 9. Dat dacht ik ook(na enig zoeken) en heb ik inmiddels gedaan. Het is begonnen op de 4e j.l. Ik kon herstellen naar de 3e . Dat was de enige mogelijkheid. En heeft niet geholpen. Er was nog niet eerder een herstelpuint gemaakt. Klopt natuurlijk ook niet. Ik zal de it-er die mijn windows 10 er op heeft gezet maar eens ff bellen. Ik ben bang dat dit nog maals zal moeten gebeuren. Of heeft u nog een idee?
 10. Neee. Sorry. De bijlage was in word en komt over als pdf. Maar blijft gek
 11. Beste KW. Inderdaad. En met de (on)nodige nieuwe problemen. Het lijkt erop dat firefox beter werkt, maar: Sinds vandeweek kon ik ineens de windows knop niet meer gebruiken. Niet op het scherm en ook niet op het toetsenbord. Ook de kalender kan ik niet meer uitklappen. Ook kan ik microsoft edge niet meer gebruiken. Krijg ik : Klasse is niet geregistreerd. Dit laatste krijg ik ook wel vaker. B.v. als ik een pdf bijlage wil openen van een mailtje. Moet ik m eerst opslaan en dan kan ik m wel openen, Ik heb geen idee wat er aan de hand is. Nog iets geks. Stuur ik een mail met een jpg bijlage, en die komt over alds een PDF. Gek he. Het Kerner probleem heb ik verder niet kunnen tsjekken, omdat er geen live uitzendingen meer geweest zijn.
 12. Er is nog niks te kijken geweest om te testen. Zo gauw ik nieuws heb dan meld ik me weer ff. Nogmaals bedankt.
 13. Beste KW. Ik krijg helaas niks onder DUMP File Gek he
 14. Nogmaals bedankt KW! Ik ga morgen op vakantie. Na terugkomst ga ik er meteen mee aan de gang. Ik laat dan meteen het resultaat weten. vr.gr.
 15. Het is Firefox die crasht en herstart en ook valt het ganse systeem soms uit en moet ik de pc herstarten. Ik ben even niet aan online biljarten kijken toegekomen. Ga maandag 2 weken op vakantie. Mocht het voor die tijd gebeuren , meld ik het meteen. Anders zo gauw ik terug ben. Nogmaals bedankt voor de moeite.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...