Ga naar inhoud

maaike

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over maaike

  • Verjaardag 14-01-1988

maaike's prestaties

  1. Bedankt! Er stond inderdaad nog een andere printer. Deze heb ik verwijderd en nu verschijnt de pop-up niet meer. De anderen ook bedankt voor het reageren!
  2. windows XP en de printer is een HP Photosmart D5160. Ik heb hem al ongeveer een jaar en hij doet het verder prima. maar sinds 2 weken krijg ik elke keer dat schermpje.
  3. nee niet dat ik weet. Ik heb een printer die alleen op mijn pc is aangesloten dmv een usb-kabel.
  4. Hallo Ik heb een probleem met mijn computer. Steeds als ik mijn pc opstart komt er een klein pop-upje in beeld met deze tekst: PrintServer connect fail. Ik kan deze popup wegklikken maar na 20 seconden komt hij weer in beeld en komt zo steeds weer terug. Weet iemand wat ik hiermee kan doen? Ik heb een printer aangesloten, maar die doet het prima, dus daar ligt het niet aan. Verder heb ik windows XP. Ik hoop dat iemand mij kan helpen, want zelf heb ik niet zoveel verstand van computers.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.