Ga naar inhoud

TB90

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

TB90's prestaties

  1. Sorry! Bijlage toegevoegdNew version Form.xlsm P.s. tablad requests is hidden in deze versie
  2. P.s. ik weet dat de formules niet werken/niet perfect zijn; maar om te laten zien in welke richting ik heb gezocht: =IF(and(vlookup(A9,requests!$A$3:$N$10000,1),(HLOOKUP($G$3,requests!$A$3:$N$10000,5),requests!E7)) =INDEX(requests!$E$3:$E$32;MATCH('To link to Planning Table'!J3;requests!$D$3:$D$21;0);MATCH('To link to Planning Table'!$A$9;requests!$A$3:$A$22;0))
  3. Hoi, Na een hoop gepuzzel en formules combineren, kom ik toch niet op het gewenste resultaat. Ik hoop dat jullie hier mij mee kunnen helpen; maar voornamelijk ook kunnen uitleggen waarom. De input (requests) is basically de output van een geschreven macro, persoon vult zijn request in en deze moet worden vertaal naar de "link to planning table". Ik weet echter niet welke combi ik het beste kan gebruiken (geen excel expert). Heb index match en gecombineerde H en Vlookup geprobeerd maar kom er toch niet uit. Wat ik nodig heb is dus in het tablad: "to link with excel table" een formule die gaat zoeken naar EN de naam, EN de datum, als dat matchen, dan wil ik de cel die er rechts van staat "Request" in laten vullen in de tabel; to link with excel table. Ik probeer het ook zelf uit te vogelen, maar als iemand mij een zetje in de goede richting kan geven, graag! Alvast bedank! Groet, Timo
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.