Ga naar inhoud

Whitje

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Whitje

  1. Hallo, Ik heb weer een probleem. Er komen pixelvlakken over mijn browser. Heeft iemand enig idee wat dit is? Ik wil namelijk niet dat dit weer over mijn hele scherm gebeurt. http://i.imgur.com/iMAb70t.png mvg, whitney
  2. Ik heb het nu naar NVIDIA ingesteld. Ik zal even aankijken hoe dat gaat. Zijn er nog voor of nadelen als ik juist op NVIDIA draai? Werkt mijn laptop daardoor harder voor bepaalde processen of dat niet? Komt het vaker voor dat er problemen zijn met Intel HD Graphics over het algemeen?
  3. Streaming software​ ​Team Viewer Programma ​Adobe Photoshop Cs6 ​* Ik heb ''streaming software'' dikgedrukt gemaakt en vervolgens kan ik de tekst eronder die ook dikgedrukt is niet naar normaal. Ook al selecteer ik de tekst en klik ik nogmaals op B , verandert er nog niks. ​* Bij het typen sprong mijn typ-tekentje naar voren. ? edit: Bij het bewerken kan dit nu opeens weer wel? En dankuwel!
  4. Hallo, Gedurende het schrijven van dit topic heb ik nu al 4 keer de melding met zwart, flikkerend of vaststaand scherm een melding dat de Intel HD Graphic DRiver voor Windows niet meer werkt en vervolgens weer is hersteld. Deze laptop is pas een weekje binnen maar ik krijg nu al problemen waar ik helemaal niet tegen kan. 1. Ik krijg dus bij het klikken van knoppen, intypen etc. zo'n melding 2. Ik gebruik photoshop voor digital art en bij het werken wordt het regelmatig onderbroken door die melding. Ik moet dan het hele programma opnieuw opstarten. Ik heb wel opgemerkt dat dit probleem begonnen is nadat ik streaming software heb geïnstalleerd. Dit zou in principe toch wel kunnen? Ik heb die programma wel weer eraf gehaald omdat het anders toch niet te doen is. Kan mijn laptop dan toch niet zo veel hebben? Gegevens Toshiba Satellite Intel Core 17 GEFORCE als ik nog meer info erbij moet zetten dan hoor ik het wel.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.