Ga naar inhoud

iniminimoshimo

Lid
  • Items

    12
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over iniminimoshimo

  • Verjaardag 02-01-1997

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Vrouw
  • Land
    België

PC Ervaring

  • PC Ervaring
    Geen Ervaring

iniminimoshimo's prestaties

  1. Jammer genoeg niet, want ik ben al een hele week niet thuis geweest en zal pas vrijdag weer thuis zijn. Ik zou liever niet mijn moeder bellen om te testen want zij snapt er helemààl niks van. (Zo heeft ze ooit een verlengdraad in zichzelf aangesloten en vroeg ze zich af waarom hij niet werkte)
  2. Dat kan ik niet nakijken, omdat ik geen andere adapters die in aanmerking komen tot beschikking heb om de laptop mee aan de stroom aan te sluiten.
  3. Nee, ik had het over de stekker. Deze is niet zwart of geurt niet, vanwege de vonkjes. De adapter zelf (ik bedoel de 'doos') ruikt wel degelijk aangebrand. Sorry als het onduidelijk is/was.
  4. Dit is de onderkant van mijn laptop. Ofwel ben ik blind, of er zijn geen schuivertjes.. Aan de zijkanten ook niets te zien of te voelen.
  5. Toshiba Satellite C55D-C-13N Normaal gezien is er voor de batterij toch een ontgrendelingsknop ofzo? Ik kan deze niet vinden.
  6. Danku! Dit helpt heel veel. Vreemd genoeg vond ik nooit goede artikels als deze als ik zelf een google-search deed. Nu nog uitvogelen hoe ik de batterij er uit moet halen! (Ik heb geen schroevendraaiers hier, en zonder zoiets krijg ik hem er niet uit) Natuurlijk stuur ik de links die je me gegeven hebt ook naar mijn familie.
  7. Het zijn inderdaad maar kleine vonkjes. Geen zwartheid of geur te merken.
  8. Kan het vonkje veroorzaakt worden door een vuil stopcontact? Degene die wij gebruiken zijn namelijk niet bepaald proper..
  9. De stopcontact-test zal ik dan eens proberen. Maar de enige adapters die ik nu ter beschikking heb, hebben een vermogen van minder dan 90W dus ik durf ze niet gebruiken..
  10. Hallo, Mijn vader laat zijn laptop altijd aan en laat de lader ook altijd in het stopcontact, om de irrirante updates en een lege batterij te voorkomen. En sinds kort doet mijn broer dit ook. Maar dit kan toch niet gezond zijn voor de batterij? Of wel? Is het beter om een laptop constant aangesloten te laten, of om ze uit te trekken als de batterij vol is?En is het bijna nooit afsluiten wel een goed idee? Misschien is het belangrijk om te vermelden dat onze laptops vaak uren aan een stuk gebruikt worden, maar in de dag zelf liggen ze uren ongebruikt aan de kant omdat we op school/werk zijn.
  11. Deze vonkjes springen niet alleen bij deze adapter.. Het gebeurt regelmatig bij alle dingen die we insteken. Kan het dan aan het stopcontact liggen? En de reden dat we het nog niet naar een pc-hersteller gebracht hebben is omdat de dichtsbijzijnde eigenlijk vrij ver is en moeilijk te bereiken, en de vorige keer dat we laptops binnenbrachten moesten we heel veel betalen terwijl ze totaal niets gedaan hadden. Ik vertrouw ze niet meer. Danku voor het antwoord en de welkomswensen
  12. Hallo, Ik weet zelf niets van electronica en ken ook niemand die me kan helpen. Hulppagina's op sites die onderdelen verkopen verwarren me alleen maar. We hebben een jaar of twee geleden een tweedehands laptop gekocht en een paar weken geleden viel hij plots uit. We vermoeden dat de adapter is doorgebrand, omdat het verbrand ruikt. We zijn dus op zoek naar een nieuwe adapter. De vorige eigenaar heeft veel onderdelen vervangen voor betere en we weten niet of de batterij en adapter de originele zijn. Ik heb ook wel gemerkt dat er af en toe een vonkje afsloeg als ik hem in het stopcontact stak, maar anderen vertelden me dat dit normaal was? Laptop model: HP EliteBook 8540p Huidige adapter specs: HP, Series: PPP016L-E Vermogen: 120W Input: 100-240V 50-60Hz 2.0A Output: 18.5V 6.5A Wanneer ik het model van de laptop intyp in sites krijg ik wel suggesties, maar als ik dan de hulppagina's lees en de adapters vergelijk met degene die we nu hebben brengt dit ons in de war. Onder andere staat er op veel sites dat de wattage absoluut niet lager mag zijn dan de originele adapter, maar diezelfde sites raden me adapters aan van 90W en soms zelfs minder terwijl onze adapter een vermogen heeft van 120W. Help me aub. Ik ben erg in de war. Wat voor adapter moeten we nu kopen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.