Ga naar inhoud

d4nny

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

d4nny's prestaties

  1. Neem heb ik niet en ken zo onmiddelijk niemand die deze heeft.Kan je deze ergens downloaden? Grts
  2. Ik kan geen toetsen bedienen, geen F of shift. Laptop gaat gewoon door tot http://imgur.com/nZUDutS En als ik daar op klik gebeurt er niks meer. Kan alleen nog uitschakelen en opstart.
  3. Hallo, Heb daarstraks mijn gebruikersaccount verwijderd(control userspasswords2),bedoeling was dat ik niet meer moest inloggen bij startpagina zonder wachtwoord.Nu geraak ik nergens meer op,maw de computer start op en stopt bij gebruikers.Als ik daar gebruiker wil ingeven werkt dat niet en komt er uw account is uitgeschakeld, neem contact op met systeembeheerder. Ik kan alleen maar opstarten en voor de rest niks. De F toetsen werken ook niet en ik geraak nergens in en krijg telkens dezelfde foutmelding.Ben in bezit van laptop Sony Vaio met windows 8. Ook in veilige modus kan ik niet geraken en systeemherstel of recovery ( alt F10) werkt niet.Ben einde raad , heb geen opstart cd of dergelijke , kan men deze downloaden of? Hopelijk een bevrijdend antwoord :-( Grts Danny Of ergens binnendoen en wat gaat dit ong kosten?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.