Ga naar inhoud

kingjoske

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door kingjoske

  1. Maar ik denk dat het niet de koeler zelf is. Vanonder op mijn laptop komt er nog frisse lucht uit, maar daar naast (zoals op de site die ik gegeven heb) is een luikje en dat heeft enorm warm. En blijkbaar is dat de processor thermal-cooling assembly. Of kan ik dat ook stofzuigen?
  2. Hallo, ik heb een Dell Latitude 120L laptop. Ondertussen is deze al wat ouder aan het worden en de garantie is al verlopen. Maar ik kan niets meer doen. Ik start hem op en direct begint die heel veel lawaai te maken en binnen de 5 minuten heeft die extreem warm. Alles is traag. Na wat opzoekwerk is het de processor thermal-cooling assembly die enorm warm wordt. Weet iemand of ik dit onderdeel nog ergens kan krijgen? Of als er iets anders is wat ik kan doen? Want ik heb echt geen zin om een nieuwe pc te kopen. Op deze site kan je zien wat het net is... Processor Thermal-Cooling Assembly: Dell Latitude 120L Service Manual Alvast bedankt voor de hulp!
  3. jaat, je kan het spelen ik zou wel niet alles op high zetten, low-medium is goed is zeker te doen!
  4. hallo, (mijn eerste post!!!!) ik heb ook zo eens een probleempje gehad. Bij mij was er een fout in het register en heb dit gwn opgekuist met registry cleaner. kan je me ook zeggen bij welke file het vastloopt?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.