Ga naar inhoud

Deutz661

Lid
  • Items

    33
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Deutz661

  1. Mijn computer is binnen geweest in de computerzaak voor een probleem waardoor ik al mijn bestanden kwijt was. Helaas was ik ze ook allemaal kwijt en zijn ze nergens meer teruggevonden. De zaakvoerder van de computerwinkel heeft mijn pc toen geupdatet naar windows 10. Na die update is dit probleem begonnen.
  2. Neen ik krijg geen foutmeldingen bij het afsluiten..
  3. Normaal zet ik hem af door gewoon op afsluiten te drukken en dan sluit hij compleet af. In bijlage heb ik een foto staan over hoe de standen staan bij de powerknop. Ik zou hier kunnen kiezen voor geen actie uitvoeren, zou dit iets uithalen? energiebeheer.docx
  4. Toen ik hem net wou afsluiten ( hij had weer een tijdje in bedrijf geweest) sloot hij nog steeds niet volledig af. ik diende weer de powerknop te gebruiken om het compleet uit te schakelen. Als hij korte tijden in bedrijf is doet hij dit meestal niet en gaat alles normaal.
  5. Zojuist als ik het scherm van mijn pc dichtdeed terwijl de pc nog opstond en het nadien terug opende diende ik terug de powerknop te gebruiken om hem aan de praat te krijgen. Normaal springt hij vanzelf op als ik het scherm open..
  6. Hierbij het gevraagde bestand zoek-results.txt
  7. Als hij een lange tijd in bedrijf is geweest en ik wil hem afsluiten dan sluit hij af (gedeeltelijk?) en blijven die lampjes ook branden. ook dan moet ik de powerknop gebruiken.
  8. Ik heb alles uitgevoerd zoals in bovenstaand bericht maar als ik nu mijn pc in slaapstand zet branden volgende lichtjes nog steeds. Ik dien steeds de powerknop te gebruiken om mijn pc terug in bedrijf te krijgen. Ik neem aan dat dit ook niet "gezond" is voor de pc? Enig idee wat ik nog kan doen?
  9. Zonet gebeurde hetzelfde toen ik de pc afsloot. Het lampje blijft dan branden. Als de pc normaal uitgaat is dit niet het geval...
  10. Hoi, Ik heb dit nu gedaan en moest mijn pc opnieuw opstarten maar ik kan nog steeds geen selectie doen zoals gevraagd bij bericht 2. Ik heb nog een vraag: als hij normaal in slaapstand gaat brand enkel nog het lichtje van de batterij als deze gekoppeld is aan de stroom. Wanneer ik problemen heb om hem op te starten branden er meerdere lampjes zoals in de afbeelding. Kan dit er iets mee te maken hebben?
  11. Dit lukt niet. Ik heb dit wel kunnen downloaden maar hij geeft niets van installatie. Als ik alles doe zoals bij bericht 2 dan krijg ik als ik op muis of toetsenbord klik bij eigenschappen gewoon een kadertje waar je enkel op ok kunt drukken. In bijlage stuur ik nog een foto van welke lampjes nog branden als ik hem in slaapstand zet nadien krijg ik hem niet aan de praat alvorens de powerknop volledig in te duwen tot hij helemaal uit gaat.
  12. Oorspronkelijk stond er windows 8.1 op maar toen ineens alle bestanden weg waren heeft de eigenaar van de computerzaak deze geupdatet naar windows 10
  13. Ik heb even van alle etiketjes op mijn pc een foto getrokken de eerste 2 foto's zijn van de voorkant, het laatste van de achterkant. Mvg,
  14. Enig idee waar ik dat zou kunne zien? Ik heb zelf echter geen idee hierover..
  15. Asus x550l Vaak gebeurt dit wanneer mijn computer aan het opladen is en de pc nog in "slaapstand" stond.
  16. Hallo allemaal, Ik heb het volgende voor. Wanneer mijn pc in slaapstand heeft gestaan en ik deze dan wil opzetten gebeurt er niks. Er brandt onderaan dan een lichtje bij slot 1 en enter doet niks,... Ik dien steeds de powerknop een tijd ingeduwd te houden tot de pc helemaal uitgegaan is alvorens ik hem weer kan opstarten. Iemand een idee hoe dit komt? Alvast bedankt!
  17. Hallo allen, Bedankt voor de reacties alvast. Het probleem lag bij de provider zelf die toegang verhinderd had tot het ontvangen van mails.
  18. Ik krijg dit bericht direct wanneer ik windows mail open. Ik kan wel berichten versturen maar berichten ontvangen is niet mogelijk. De gebruikersnaam en het wachtwoord zijn niet gewijzigd geweest maar ik ken ze zelf niet meer. Wat doe ik nu best? Groeten
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.