Ga naar inhoud

jow620

Lid
  • Items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door jow620

  1. Ik heb vandaag een Samsung CLX-3185 FW printer gekocht. De eerste maal dat ik deze aansloot werkte deze perfect. Toen ik deze een tweede maal activeerde, startte deze echter niet meer op. Hij toonde tevens enkel een rij vierkante hokjes op de display en daarna verdwenen deze weer, maar meer dan dat komt er sinds dien niet meer uit deze printer... Weet iemand hier een oplossing op?
  2. Sorry dat ik je nog op komplett heb laten zoeken, maar ik ben zodanig in de ban van het eerste bord dat ik hoogwaarschijnlijk daarvoor zal opteren. Het is een bord dat veel meer naar de toekomst gericht is... En je hebt er meer mogelijkheden me, want ik verwacht niet dat ik dat bord van komplett ver zal moeten over clocken . Ik opteerde voor komplett omdat ik vroegee grote prijsverschillen ondervond tussen alternate en komplett... Maar ik heb net gezien dat die verschillen zo groot niet meer zijn. Hartelijk dank voor al je hulp en tijd dat je hier ingestoken hebt!!
  3. Het is altijd wel een eens leuk om te clocken Maar het wordt dan inderdaad wat prijziger.. Maar nu heb ik het probleem dat de winkel (Komplett.be), waar ik van plan was om heel mijn configuratie aan te schaffen dit bord niet heeft... Zou u zo vrij willen zijb om mij een ander bord te kunnen aanraden die misschien ietsje minder prijzig is, En die beschikbaar is bij komplett? Alvast bedankt voor de geleverde hulp
  4. Budget is normaal geen probleem, maar ik zou het graag tussen de 50 & de 100€ houden. tenzij je een mooi en degelijk bord kent (prijs/kwaliteit) mag het wel iets meer zijn. Of zou het afgeraden zijn om mijn moederbord zo goedkoop te houden?
  5. Op dit moment zit er een 26 cm bord in (ook niet veel tegengekomen) 24 cm is ook voldoende voor mij maar kan je mij dan ook een goed bord voorstellen? Alvast bedankt voor de snelle respons.
  6. Ik zou graag een nieuw intel socket-755 moederbord plaatsen, maar ik heb problemen met mijn case: mijn case heeft een hoogste van 35.5 cm. En vandaag zijn de meeste moederborden al snel 30.5 cm. Dus heb ik de vraag of iemand een deftig moederbord weet die rond de 26 cm hoog is?
  7. Ik zou je alvast een core 2 quad aanraden als u hem voor zware games wilt gebruiken. Momenteel zijn ze niet nodig maar naar toekomst gericht zal dit vast en zeker geen overbodige luxe zijn. Ook zou ik persoonlijk opteren voor DDR 3 ramgeheugen, dit is ook voor games een handig iets. Maar volgens mij is de 2de pc wel geschikt voor hedendaagse games, echter vraag ik mij af of 2.034Mb bestaat.. volgens mij moet dit 2.048 Mb zijn. En met 350 Watt zal je dit inderdaad volgens mij ook maar op het nippertje kunnen draaien... Ik wil er wel bij vermelden dat games zoals World Of Warcraft zeker niet zwaar zijn... dat kon ik vroeger zelfs met mijn P4 draaien, maar voor spellen zoals crysis op maximum te kunnen draaien zou de 2de pc met enkele kleine aanpassingen volgens mij wel geschikt zijn. Maar ga zeker niet alleen op mijn advies af, wacht zeker nog voor andere reacties
  8. Dit is inderdaad een oude medion pc (ik denk van het jaar 2001- 2002) momenteel draait hij nog op een pentium III processor.
  9. Beste, Ik zou graag een oud pc'tje van mij opknappen. Dus zou hier onderandere een nieuwe processor in moeten maar mijn vraag is nu Kan mijn moederbord dit wel aan? Ik zou er dus graag een core 2 duo in willen krijgen maar past dit op een asus MED 2001 ? verdere info over moederbord: moederbord id: 02/12/2001-VT694X-MED 2001 Moederbord naam: asus MED 2001 Front side bus eigenschappen bus type: Intel GTL bus breedte: 64 bit werkelijke kloksnelheid: 133 Mhz effectieve kloksnelheid 133Mhz Bandbreedte 1067MB/s
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.