Ga naar inhoud

HarrieGjee

Lid
  • Items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

HarrieGjee's prestaties

  1. De oplossing is toch zo simpel he. Ik had de router vorige week nog een keer gereset. Maar ja. Hoe kan het dat de Ipad en de telefoon daar dan geen last van hebben? In ieder geval de boel weer voor elkaar Toppie. Bedankt voor de hulp.
  2. Ja, zowel bij Chrome als bij internetexplorer
  3. Ik gebruik meestal Google Chrome. Ik kan steeds minder pagina's openen. Ik heb die tool gebruikt om te controleren of de juiste Java versie geinstalleerd is, maar die kan hem niet vinden. Wanneer ik handmatig kijk zie ik dat veraie 8 update 77 in gebruik is. Kan het ook zijn dat hij gedeactiveerd is?
  4. Uw raad heb ik opgevolgd maar in plaats van beter ging het achteruit. Heb de instellingen maar weer teruggedraaid.
  5. bovenstaande kreeg ik te zien. Ik heb wel het idee dat het weer iets beter is geworden maar krijg nog wel een paar keer de mededeling ERR_TIMED_OUT te zien.
  6. Het is inderdaad een stuk verbeterd. Echter bij de meest webpagina's krijg ik nog wel eens de melding ERR_CONNECTION_TIME_OUT En als je hem opnieuw laadt wordt hij wel zichtbaar
  7. AdwCleanerC1.txt komt hier die "time outs" ook van (bij het openen van een webpagina)?
  8. Wanneer ik surf op het internet duurt het enorm lang voordat een pagina geladen is. Krijg meestal de melding het duurt te lang voor ...... reageert met daaronder de melding ERR_CONNECTION_TIMED_OUT Iemand enig idee wat hiervan de oorzaak kan zijn? gr.HarrieGjee (HP paviljoen Windows 7 64-bits)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.