Ga naar inhoud

Mikko3101

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Mikko3101's prestaties

  1. Ik begrijp het nu, heel erg bedankt het is gelukt om de berekening te voltooien!
  2. Excuses, ik was het afgelopen weekend helaas niet in de mogelijkheid om het internet te bereiken. De notatie 15:20:22 16 2700 is gekopieerd uit een ERP systeem, de laatste 6 cijfers zijn decimalen. Dank u Alpha, ik zal het proberen. Heeft u wellicht een tip hoe ik automatisch van de decimalen af kom? Ik heb de cel als tijd ingesteld maar ik zou ook graag automatisch van de laatste 6 cijfers af willen.
  3. Beste allemaal, In mijn document staan werk tijden geregistreerd van werknemers die een bepaalde bewerking hebben uitgevoerd. Voor mijn onderzoek wil ik graag de tijden tussen de eindregistratie van de ene bewerking en de start registratie van de volgende bewerking berekenen. Echter lukt het mij maar niet om op de juiste berekening te komen.. Zie bijlage voor screenshot en Excel bestand. Zou iemand mij hier aub mee willen helpen? Mikko 3101 - tussentijden berekenen.xlsx
  4. Top! ik zag het al verschijnen inderdaad, mooi dat het opgelost is!
  5. Hartelijk dank! Dit scheelt mij enorm veel tijd!
  6. Heel erg bedankt voor de snelle reactie! Ik heb de functie geprobeerd en kom inderdaad op de juiste aantallen uit. Ik weet alleen op dit moment niet hoe ik hier twee gelijke lijsten van maak zodat ik de leverdata van elkaar af kan trekken. Of is er wellicht een makkelijkere manier om te kijken of de leverdata van dezelfde ordernummer uit beide lijsten overeenkomen?
  7. Beste allen, Ik ervaar het volgende probleem en kom er zelf maar niet uit. Ik probeer d.m.v. Excel leverdatums te vergelijken uit twee verschillende bronnen. Ik heb twee kolommen met daarin ordernummers met daarnaast de leverdatum. In beide kolommen komen overeenkomende ordernummers voor maar zo nu en dan ook niet. Ik wil graag de leverdatums vergelijken dus zoek ik een manier om de ordernummers die niet in beide lijsten voor komen er uit te filteren. Ik heb het excel bestand en screenshot bijgevoegd. Kan iemand mij hier aub mee helpen? ordernummers.xlsx
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.