Ga naar inhoud

halu

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door halu

  1. Hoi. Heb ondertussen ook het vermoeden dat met het scannen iets met de lampen aan de hand is. Valt mij verder op dat hoe hoger de resolutie, des te hoger de kans op verkeerd ingescande negatieven. De rode kleuren (bijv de lippen) worden dan overdreven weergeven en vaak heeft het blauw heeft opeens de overtoon op bepaalde gedeelte van het ingescande. Ook hierbij de indruk dat het bij de vista (laptop) erger is dan op mijn dekstop. (heb de bestanden wel even gewisseld zodat de op de laptop ingescande bestanden ook op de desktop en vv kunnen worden bekeken). Dat het geen firewall probleem kan zijn daar ben ik het mee eens, zoals eerder gemeld heb ik het ook geprobeerd met de firewall uitgeschakeld. Ondertussen ga ik het nogmaals proberen op de vista desktop. Ik ga binnenkort verder zoeken, kan zijn dat het iets te maken heeft met de instellingen in Vista, helaas heb ik nog niet zoveel ervaring met Vista, maar wie weet. De aanhouder wint.
  2. Hoi, Met deze scanner heb ik ook problemen, doet het wel op mijn XP (desktop) en deed het alleen direct na de eerste installatie goed op mijn VISTA. (laptop) Heb hem ondertussen al vervangen door andere maar van hetzelfde laken een pak. M.a.w. deed het alleen na de eerste installatie op de vista maar werkt (nog?) wel op mijn XP. Heb hem apparaat al tig keer geinstalleerd en gedeinstalleerd maar op de vista helpt niets. Na het opstarten krijg ik wel het startscherm van de scanner, na een of twee scans doet hij niet meer. Had eerst de indruk dat mijn firewall hem tegenhield, het uitzetten van de firewall geeft geen resultaat op de vista. Wie heeft wat tips voor mij. alvast bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.