Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Arjo

Lid
 • Aantal items

  1
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. Arjo

  Tekstdatabase

  Hallo, ik overweeg een tekstdatabase te maken in MS Access. Ik heb volgende vragen: - is Access geschikt voor een tekstdatabase? - de database zou uit verschillende teksttabellen bestaan. - is het eenvoudig om een rapport te maken waarbij het doel is om teksten met targetwoorden op te halen uit de verschillende tabellen? - kan je tekst ophalen met daaraan automatisch ook gekoppeld het daarbijhorende artikelnummer? - kan je met query's selecteren in welke tabellen hij specifiek moet zoeken? Graag zou ik met een MS Access programmeur / kenner in contact willen komen om dit te bespreken, tegen betaling, liefst iemand uit regio Limburg. Alvast bedankt mvg Jo
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.