Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Moppie

Lid
 • Aantal items

  10
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. Bedankt voor de hulp. het werkt weer zoals van te voren. Ik reageer wat laat, omdat ik in het buitenland ben geweest. Nogmaals bedankt, Moppie
 2. Hay, Dit heb ik ook geprobeerd, maar lukte niet omdat ik dat niet geselecteerd had tijdens de installatie. Kan het ook nog zijn dat als je Get OpenOffice geinstalleerd hebt bij de normale Office? bedankt alvast
 3. Bedankt voor de moeite, Ik heb het geprobeerd zoals omschreven. Maar helaas heeft het niet geholpen. Ik denk dat ik mijn computer helemaal leeg maak (al doe ik dat niet graag) dan formatteren en dan de programma's opnieuw installeer.
 4. Heb ik gedaan, maar ik krijg dezelfde foutmeldingen als voorheen. Ik heb zelfs de nieuwe CCleaner gedownload hiervoor.
 5. Ik heb geprobeerd de instellingen te wijzigen zoals beschreven. Excel opent wel maar bestand niet, ik krijg nu meerdere fout meldingen zoals: 1. Windows kan het bestand C:/Documents and settings/Moppie/Bureaublad/Wesp_2009.xls niet vinden. 2. C:/Documents.xls kan niet worden gevonden, controleer de naam en de locatie van het bestand. 3. and.xls kan niet worden geopend, controleer de spelling van de naam en locatie van het bestand. 4. De optie Eurovalue start op in excel. Ter info: Het bestand staat gewoon op het bureaublad.
 6. Alle excel bestanden op mij computer openen niet automatisch met MS Office-excel. Als ik een excelbestand wil openen, ik klik erop, dan wordt alleen het MS office-excelprogramma geopend, ik moet dan weer naar de optie openen gaan en het bestandje opzoeken en erop klikken. Ik heb al verschillende instellingen geprobeerd te updaten, zoals op het bestand te staan, met de rechtermuisknop, instellen dat het bestand en alle andere excelbestanden met excel geopend dienen te worden, maar als ik dat doe dan krijg ik de boodschap dat ik eerst het bestand moet gaan zoeken en dan met excel kan openen. Ik heb ook al Office van mijn computer verwijderd en opnieuw geinstalleerd. Ik gebruik nog Office voor Windows XP. Ik vind dit bijzonder lastig en onnodig als de bestanden automatisch geopend kunnen worden, vooral lastig als ik een excel bestand als bijlage krijg bij een e-mail bericht. Wie kan mij helpen met het oplossen van dit probleem ! Bij voorbaat dank
 7. Sinds kort is het niet meer mogelijk op mijn PC, dat excel-bestanden automatisch geopend worden met excel. Klik ik op een excel-bestand, dan wordt alleen excel zelf opgestart. Daarna moet ik naar het excel-bestand toegaan om hem te openen.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.