Ga naar inhoud

RVRV

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

RVRV's prestaties

  1. De datum was eerst niet aan te passen. We hebben hem dus open gemaakt en de batterij vonden we en konden er moeilijk bij, maar moeilijk gaat ook. We hebben dus de batterij waarvan je juist nog een liggen hadden, verwisseld. En 't resultaat , de datum kon dan wel aangepast worden en alles WERKT. Heel HARTELIJKE DANK Asus voor deze goede TIP.
  2. Dat zou wel eens kunnen, ik moet de PC nu ontkoppelen en eens openleggen zeker. Vervolg komt als alles terug in een steekt
  3. Inderdaad, neen staat op 1/1/2002 . Gisteren bleek dit nog te kloppen zelfs zo goed dat al enkele dag eerder de klok niet meer juist stond en ze niet goed kon krijgen tot gisteren bleek dit allemaal terug in orden. Vandaag dus niet meer
  4. Sorry voor het verkeerd plaatsen. Normaal is die windows update toch automatisch in orde. Ken er verder niet zoveel van; Vandaag kreeg ik ineens het niet openen van google ivm de beveiligingscertificaat. volgens mij geen andere browers (voor zover ik het weet)
  5. Dit is bij nu ook vandaag voorgevallen en heb geen raad!!!! Wat kan je eenvoudig doen bij zo'n probleem, kan er iemand helpen? Internet Explorer11 - windows7 Dank op voorhand.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.